מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך כדאי להיגמל מקפאין?קופימן26/11/2012
אני מכון לקפאין, אני שותה בסביבות 12 כוסות ביום (אולי איזה 15 כפיות גדושות).
האם כדאי להפסיק בבת אחת או לסירוגין?
חשבתי לצמצם את הצריכה במשך עשרה ימים...
כך שביום הראשון אני אצרוך 90% מהקפאין שאני צורך בד"כ, ביום השני אני אצרוך 80%, ביום השלישי אני אצרוך 70%... וכל יום אני אפחית 10%.
מצד שני, אני לא רוצה "לבעס" את עצמי יותר מידי ימים.... ולהפסיק כמה שיותר מהר.
האם להפסקת צריכת קפאין בבת אחת עלולות להיות תופעות לוואי כלשהן?
ובאיזה מאכלים מלבד קולה, קפה ושוקולד עשוי להיות קפאין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התכוונתי לכפיות קפה שחור
קופימן26/11/2012אני שותה בסביבות 12 כוסות קפה שחור ביום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקפה
מיכאל30/12/2012אתה יכול לקרוא באתר coffeeguide מאמר על קפה שחור וקפה טורקי.
יש דברים בריאים בזה אל יש כמובן שלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז להניח שזה מקרה קשה?
קופימן01/12/2012שתהיו בריאים, כמה זמן לוקח לכם להשיב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז להניח שזה מקרה קשה? - תגובה
פרופ` פנחס דנון02/12/2012שלום לך,
קפאין הינו אחד מחומרים ממכרים ביותר ונמצא בשתייה מוגזת, תה, קפה וכל מיני משקעות אנרגיה. בנוסף שוקולד, עוגות וממתקים
כדי להוריד מינון כ 10 % מכמות הכוללת כל שבוע עד הפסקה
ישנם חוקרים שממלצים לשתות כוס אחת או שתיים ביום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני כבר חמישה ימים ללא קפאין
קופימן05/12/2012אם הייתי רואה את ההודעה שלך לפני זה, הייתי מנסה את השיטה שלך.
ניסיתי להפסיק בבת אחת, אני כבר חמישה ימים ללא קפאין ולא נפל העולם.
היומיים הראשונים היו קשים, אבל בינתיים, אני לא מרגיש איזה שהן תופעות גמילה.
תודה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)