מתאדון - קצר וצולע... שאלות אליי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתאדון - קצר וצולע... שאלות אליי
    ואדים קרייז
    26/11/2012

שלום אחים לצרה וסקרנים לפני אותה הצרה.

אני אדם ששותה ועושה עוד כמה דברים בכדי שהטיפול אכן יהיה לטובתי (מתדון).
    יש לי תואר פסיכולוגיה, כמו כן - אני לא משוויץ - ברפואה פנימית ופרמצפטיקה ובמיוחד כל מה שקשור לקבוצות התרופות הנ"ל:
    1. אופיאטים (הרואין, קודאין , מורפין ,אוקסיקודון (אוקסיקונטין ועוד כמה), הידרומורפון, ... הרשימה כל-כך גדולה ש - חבל לרשום זאת.
    2. אופיאודים SEMI-SYNTETICS אגוניסט-אנטגוניסטים (למישהו זה סינית?) - זה כבר לא?: "טרמאדקס", "סבוטקס".....
    3. בנזילדיאזפינים ("קלונקס","אסיוול", "קסנקס" (גנריות: "אלפרוקס", קסנגיס") כל מרכיב פעיל שניגמר ב ZEPAM בקיצור -

בקיצור - עברתי המון בחיי - כמובן שאני עכשיו על מטאדון וקלונקס -- אך באאופן נבון.

אני מבקש ממכם - צרו עמי קשר בעניין כל שאלה הקשורה לכל סם בעצם - אני לא רופא - אך לפעמים אדםפ שעבר את הנושא על בשרו ויחד עם זאאת לא כ עדר - קראתי כל כך הרבה ספרי רפואה, גם לתואר ויותר הרבה יותר לעצמי - תשתמשו בי כ חוות דעת נוספת - אאני מרגיש כי במערכת הבריאות שלנו שרוי מצב של בורות (בכל הנוגע ל "זה" - לכן אנא ממכם צרו קשר - הכול בחינם!!!!!

אני מדגיש - אני לא רופא!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בקרוב אני אפתח גם פייסבוק "מתאדון"

ואדים קרייז
    27/11/2012

מתדון וכל רבדיו - זהו נושא רגיש מאד - ולדעתי רק אדם שעבר את זה ועובר (עם ידע בפסיכולוגיה ופרמקלוגיה לסמים כגון הרואין ואוקסיקודון - 5 שנים אני על מתאדון...) וידע של נרקומן שנצבר כבר עשר שנים - אני 6 שנים הייתי מכור ) צריך לתת חוות דעת שניה לשאלותכם - כמובן שהפרופסורים בפורום הנ"ל הם המנטורים - אין אני יכול להגיד כלום - הם יודעים את עבודתם מ א-ת! קצרים בתשובותם - ואני אנסה לפרט יותר!
    ואדים קרייס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו