מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן זוג מכורסתם מישהיא08/01/2013
בן זוגי מכור לכל סוג שקרב ליד . בעבר היה מכור להירואין קריסטל וכ"ד ישב בכלא התנקה שם והשתחרר חזר להשתמש בהירואין ושוב התנקה היה באישפוזית במרכז גמילה
אחרי שנתיים של ניקיון חזר שוב להשתמש הפעם באשמתי חליתי במחלה קשה וקיבלתי תרופות נגד כאבים אופואידים במינונים גבוהים באחד מין הימים הוא לקח טעימה קטנה ומאז לא מצליח לצאת מזה ואני מדברת על מינונים מאוד מאוד גבוהים הגענו למצב שבו הוא לוקח מירשמים על שמי וללא ידיעתי ....למרות שחסמתי זאת בקופת החולים יש לו דרכים משלו להצליח להקוף את המערכת .
אני חסרת אונים מפני שמערכת היחסים ביננו הגיעה למצב של חוסר אימון מיצידי כליו וזאת לאור המצב שהוא משקר לי ומרמה אותי ניסיתי לפנות אליו בבקשה להיגמל והבטחתי שלמרות הכל העמוד לצידו אך הוא ממשיך בשלו .....כמובן שטוען שממש רוצה להיגמל אך לא מוכן לעשות מאומה בשביל זה או שאולי אין לו מספיק כוחות לזה .....
יש לנו 2 בנות מתחת לגיל 18 ביתי הגדולה חייה איתנו עם בעלה ובתה התינוקת....
לא יודעת מה לעשות יותר ואינני יכולה ליסבול את השקרים ואינני יכולה ליראות אותו מסטול כל היום ולא עושה מאומה אני חשה אשמה גדולה ומאידך מבקשת ממנו לפנות את הבית אם אין הוא מוכן לעזור לעצמו אני רוצה לציין שאני מאוד אוהבת אותו פשוט חסרת אונים אני באי שקט גמור וילדי ניפגעים מכך אנא יעצו לי מה לעשות.....הוא די מאשים אותי במצב ותמיד טוען שבשביל להיות איתנו הוא חייב להשתמש .כואב כואב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לסתמישהיא
אמא09/01/2013הי, באמת עצוב לקרוא את מה שרשמת לגבי בעלך והמצב שלכם?
דיברת איתו על להתחיל תהליך גמילה נוסף? ממה שאת מתארת זה מאוד קשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לסתמישהיא - תגובה
פרופ` פנחס דנון11/01/2013שלום רב,
להתמכרות יש טיפול
לפעמים פסיכולוגי ולפעמים פסיכיאטרי-פסיכולגי משולב
צריך לעזור למכור להגיע לטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב איתכם...
סתם מישהיא16/01/2013פנינו לפסיכיאטר אכן קיבל טיפול תרופתי עדין לא מוכן לקחת אותו ..אבל עשה צעד ראשון עצם העובדה שהגיע לפסיכאטר עכשיו מקווה שהצליח גם לשכנע אותו להתחיל עם הטיפול התרופתי וניראה לאן ניתקדם תודה לכל המגיבים העדכן בהמשך....ובהצלחה לכולנו בכל דרך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה....
אמא16/01/2013הי, שיהיה לכם המון בהצלחה והתחלה של דרך חדשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן זוג מכור - תגובה
דפנה הלמן29/01/2013שלום לך,
ברצוני להוסיף לדבריו של פרופ' דנון כי הזדהות עם בעלך,אינה אפקטיבית.עלייך להבין שלעזור לו זה להציב גבול שאת יכולה להמשיך לחיות איתו בתנאי שיהיה מוכן לקבל טיפול משולב קרי" תרופתי ופסיכולוגי. איני סבורה כי בכל תנאי את צריכה להשאר עמו.גם עבור עצמך וגם עבורו
בברכה,
דפנה הלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)