אני מכור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מכור
    אא
    22/02/2013

יש לי התמכרות למשהו לא רגיל ולא מוכר במיוחד. זה פוגע לי בחיי היום יום מכל הבחינות ומבחוץ אני נראה בן אדם נורמטיבי לחלוטין (לפחות מקווה כך). אני בן 27 רווק לומד עובד. התחלתי טיפול עם פסיכולוג והוא זיהה את הבעיה אצלי הגעתי איתו למקומות יפים במשך חודשיים והוא טען שצריך להמשיך עוד מספר חודשים, אך הטיפול היה יקר מדי לא יכלתי למממן אותו (אני בשכר מינימום יש הוצאות מחיה,רכב,שכר לימוד). המחיר שלו היה 320 לאחר בקשתי הוא הוריד ל250 שח למפגש שבועי אחד.
    השאלה שלי היא האם ניתן לטפל בבעיה החמורה שיש לי בדרך אחרת ללא עלות גבוה? דיברתי גם עם מכבי קופת חולית ולא מצאתי אצלם פסיכולוג שיכול לעזור במחיר סביר.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני מכור

הוספת תגובה

• אני מכור - תגובה

דפנה הלמן
    23/02/2013

שלום רב,
    ניתן לפנות למרפאת בריאות הנפש באזור מגוריך. או לבחור בטיפול דינמי קצר מועד שהינו ממוקד וניתן לבחון תוצאות בטווח של 3 חודשים.כך גם אתה יכול לדעת את גבות ההוצאה הכספית.
    בברכה,
    דפנה הלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו