גמילה ממסטקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה ממסטקים
    הדר
    15/03/2008

שלום! אני סטודנטית ויש לי בעיה- מכורה למסטיקים, זה גורם לי לכאבי בטן וממש לא נעים אבל לצערי ללא מסטיק קשה לי להתרכז ביומיום, האם יש למישהו פתרון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה ממסטקים

הוספת תגובה

• ריכוז ומסטיק

פרופ` פנחס דנון
    16/03/2008

שחום לך,

אנני מכיר את התופעת "התמכרות" למסטיקים
    אולי יש צורך בסוכר זמין ? לא לגזוז ציפורניים ? או לשמור על המשקל ע"י מסטיק ?
    בכל מקרה צריך קודם לבדוק את הסיבה ולאחר מכן לנסות לפטור את הבעיה. . .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התכרות לקניות?

סוזן
    19/07/2008

שלום, אחותי נשואה ויש לה ארבעה ילדים מזה 10 שנים היא נוהגת להתנהג בצורה בלתי נורמלית: גונבת כסף, פותחת חשבוני בנק בכל הבנקים , לוקחת הלוואות , מסתבכת בצ'יקים, קונה בחובות,משקרת ללא הפסק, קונה מלא אך לא ברור לנו אם אכן סגומי הכסף מתבזבזים על הקניות האלו והיא טוענת שזה לא בשליטתה.. האם זה נקרא התמכרות לקניות? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחות

פרופ` פנחס דנון
    21/07/2008

את צודקת אחותך סובלת מהתמכרות לקניות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו