מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לפרופסור דנוןקטי09/10/2013
אחי,61,פגוע ראש מתאונה מלפני 6 שנים,פגיעה מוחית פרונטלית,לפני הפגיעה גם היתה בעיה של הסתגרות שנים רבות אך ללא טיפול .לא נטל תרופות פסיכיאטריות מעולם וגם לא מקבל טיפול נפשי אחר .רק מעקב פסיכיאטר שלא מציע שום טיפול.
הבעייה העכשווית שצצה מי זה כמה חודשים היא: אוסף בקבוקים ומוכר בסופר לצורך קניית אוכל.מחטט לשם כך בפחים.
בעייה נוספת:מתקלח אולי פעם בשהוע ומסרב לרחוץ ידיים.טוען שהסבון נדבק לו לגוף,וגם הרחצה נמשכת שעות ומעייפת אותו .
אנו מוטרדים מחוסר ההגיינה .אף אחד לא מציעה טיפול אלא רק דיור בהוסטל מה שאחי מסרב לו בטענה:אני לא חולה נפש ולא מתאים לי לגור איתם.
כאשר אני מנסה לדבר איתו על כך הוא טורק לי את הטלפון
מה יש לעשות? איך גורמים לו להתרחץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופסור דנון - תגובה
פרופ` פנחס דנון10/10/2013שלום
אחיך חייב טיפול פסיכיאטרי ופסיכולוג שיקומי
כדי להגיע לטיפול אתם צרכים לפנות לביטוח לאמי כדי לשלוח אחות לביקור בית לאחר מכן לנסות להגיע לטיפול בקופת חולים או באופן פרטי.
אפשר וניתן לקבל מטפל הביתה ממספר שעות עד לכל החודש ולעזור לו בביתו אבל ביטוח לאומי צריך לאשר ולממנן בחלקו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)