לפרופסור דנון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפרופסור דנון
    קטי
    09/10/2013

אחי,61,פגוע ראש מתאונה מלפני 6 שנים,פגיעה מוחית פרונטלית,לפני הפגיעה גם היתה בעיה של הסתגרות שנים רבות אך ללא טיפול .לא נטל תרופות פסיכיאטריות מעולם וגם לא מקבל טיפול נפשי אחר .רק מעקב פסיכיאטר שלא מציע שום טיפול.
    הבעייה העכשווית שצצה מי זה כמה חודשים היא: אוסף בקבוקים ומוכר בסופר לצורך קניית אוכל.מחטט לשם כך בפחים.
    בעייה נוספת:מתקלח אולי פעם בשהוע ומסרב לרחוץ ידיים.טוען שהסבון נדבק לו לגוף,וגם הרחצה נמשכת שעות ומעייפת אותו .
    אנו מוטרדים מחוסר ההגיינה .אף אחד לא מציעה טיפול אלא רק דיור בהוסטל מה שאחי מסרב לו בטענה:אני לא חולה נפש ולא מתאים לי לגור איתם.
    כאשר אני מנסה לדבר איתו על כך הוא טורק לי את הטלפון
    מה יש לעשות? איך גורמים לו להתרחץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפרופסור דנון

הוספת תגובה

• לפרופסור דנון - תגובה

פרופ` פנחס דנון
    10/10/2013

שלום
    אחיך חייב טיפול פסיכיאטרי ופסיכולוג שיקומי
    כדי להגיע לטיפול אתם צרכים לפנות לביטוח לאמי כדי לשלוח אחות לביקור בית לאחר מכן לנסות להגיע לטיפול בקופת חולים או באופן פרטי.
    אפשר וניתן לקבל מטפל הביתה ממספר שעות עד לכל החודש ולעזור לו בביתו אבל ביטוח לאומי צריך לאשר ולממנן בחלקו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו