פוחדת שבן זוגי הולך בדרכי אחיו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוחדת שבן זוגי הולך בדרכי אחיו
    עינב
    17/01/2014

אני ובן זוגי כמעט שנה ביחד ומתכננים להתחתן בקרוב.
    לבן זוגי אח אלכוהוליסט ואני פוחדת שגם הוא התחיל,בתחילת מערכת היחסים שלנו מצאתי בקבוק עם נוזל עינברי והוא אמר לי שזה רעל,לפני כחודש מצאתי את הבקבוק הזה כמעט גמור וכשפתחתי להריח אותו גיליתי שזה אלכוהול,מצאתי אותו לפני האירוע האחרון מחביא בקבוק של מים שמולא באותו הנוזל בחדר אחר והוא טען שזה של אח שלו והוא מחביא את זה,בשבת שעברה תפסתי אותו "על חם" זורק בקבוק לתוך הארון שלו ברגע שנכנסתי לחדר והוא אמר שזה כי הוא התווכח עם אח השלו וזאת הדרך שלו להתפרק,לאחר מכן הוא טען שאני מדמיינת וזה היה משקה קל,היויום תפסתי אותו שוב ולקחתי לו את הבקבוק ואמרתי לו שלא יגע בו,הוא לקח אותו לאחר מכן וטען כח הוא זרק אותו בפח האשפה שבחוץ כשאני יודעת בוודאות שלא.
    מה אני יכולה לעשות אני אובדת עצות ואני לא רוצה לאבד אותו כמו שגיסתו איבדה את אח שלו וויתרה עליו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פוחדת שבן זוגי הולך בדרכי אחיו - תגובה

פרופ` פנחס דנון
    19/01/2014

שלום,
    יש טיפול בהתמכרות-תלות באלכוהול
    ניתן לקבל עזרה מקצועית ולהתגבר על התמכרות
    כדי לפנות למטפל מומחה בהתמכרויות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פוחדת שבן זוגי הולך בדרכי אחיו - תגובה

פרופ` פנחס דנון
    19/01/2014

שלום,
    יש טיפול בהתמכרות-תלות באלכוהול
    ניתן לקבל עזרה מקצועית ולהתגבר על התמכרות
    כדי לפנות למטפל מומחה בהתמכרויות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו