מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חבר מכור לסקסא22/01/2014
היי,
אני על סף גיל 30 עם רקע בעייתי משל עצמי (בעיות אכילה, בעיות רגשיות, הפרעת קשב חמורה, לקויות למידה,)שהוביל גם לשני אשפוזים פסיכיאטריים... אני יוצאת מספר חודשים עם בחור שכנראה מכור לסקס... הוא דיבר על זה בתחילת הקשר אבל חשבתי שהכוונה לדחף מיני מאד חזק וזהו... כרגע די בולט שיש לו קושי עם אינטימיות, אני יודעת שהוא צורך פורנו בכמויות גדולות... בסקס עצמו הוא מאד מנותק ממני ומחובר לפנטזיות של עצמו (כשאני יודעת שאני בעצמי בדיסוציאציה על רקע פגיעות בעבר). לאחרונה גם התחיל לצרוך פורנו בתשלום ...
הוא טוען שהוא מתפקד... בפועל לא הולך לשיעורים שלו באוניברסיטה כמו שצריך ובקושי לומד למבחנים...
לצערי ממבנה האישיות שלי אני יודעת מזה בריחה מהתמודדות ומהי תלות נפשית בחומר... אני יודעת איזה עבודה קשה אני עושה בטיפול כדי לשקם את עצמי אחרי המשברים שהיו לי וכמה קשה לי עדיין להיגמל מהקלונקס (נפשית יותר מפיזית)
האם קשר עם מי שלא מוכן להתמודד עם הבעיה שלו בסופו של דבר רק ידרדר אותי חזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבר מכור לסקס - תגובה
פרופ` פנחס דנון26/01/2014שלום,
אינני יכול לעזור לך בהחלטה מה לעשות איתו אבל אני יכול להגיד לך אם הוא מוכן יש טיפול
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)