תלות באופיטים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תלות באופיטים
    ygl
    06/05/2014

שלום לצוות הנכבד.אני מקבל מתאדון במרפאה,לאחר התמכרות להרואין וקוקאין.הגעתי לסמים.עקב דיכאון כרוני ששום אישפוז או תרופות לא הקלו עלי.והיתה לי אופציה או להתאבד או לנסות הרואין.תוך מספר שבועות הדיכאון חלף אחרי 15 שנה של גהנום.כיום אני על 180 מג מתאדון.אבל צורך בפועל קרוב ל600 מג ביום.למרות שאני אדם אינטלגנט ולא נראה כלל מכור טיפוסי.אני חי מנכות נפשית.וכבר בן 51 .ככ רוצה כמה שנים נורמליות,אני כבר עייף מהשגת כספים ופוחד פחד מוות מהדיכאון.כי שום תרופה או פעילות לא הקלה עלי בעבר.הבריאות כבר לא טובה.האם יש איזה תרופות חדשות נגד דיכאון.או שאין טעם לעבור שנתיים גמילה קשה.ולחזור למצב דיכאון שלדעתי גרוע ממוות,למי שחווה דיכאון כרוני יודע על מה אני מדבר...תודה וסליחה על ההשתפכות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תלות באופיטים

הוספת תגובה

• תלות באופיטים - תגובה

פרופ` פנחס דנון
    07/05/2014

שלום רב,
    מטדון הינו טיפול מיוחד ווניתן במסגרת ציבורית בלבד. עקב כך אנשים שמקבלים טיפול כזה יש להם מעקב קבוע. לכן ממליץ לך לפנות לרופא מטפל במסגרת ולבדוק אפשרויות טיפוליות לדיכאון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו