מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך לעזור לחברה בקריז?מיכל11/08/2014
בס"ד
חברה שלי מכורה לאלכוהול והיא מדי פעם מנסה להיגמל (או שמכריחים אותה) ואז היא מתקשרת אליי בקריז שאני אביא לה בירה.
אני רוצה להביא אותה למקום שיעזור לה להתנקות, הבעיה היא שע"פ מה שהבנתי ממנה המקומות האלה (כמו למשל מקום בבאר שבע) בתפוסה מלאה.
אז היום היא התקשרה אליי בקריז והתחננתי בפניה שנלך למיון. היא לא הסכימה בטוענה שהם לא יכולים לעשות כלום חוץ מלתת לה וליום.
הבקשה שלי זה לקבל מידע על מה באמת עושים לאנשים כמוה שמגיעים למיון. האם באמת יש להם יכולת לעזור להם? אני יודעת שהם יכולים לעזור לה מבחינה פיזית (למנוע אולי את הרעידות וההזעה) אבל היא צריכה עזרה אמיתית, לטווח ארוך.
אז בפעם הבאה מה אני יכולה להגיד לה שעושים במיון שיכול לעזור לה, כדי שלא תצחק לי בפנים, תגיד שאני לא מבינה שאין להם שום דרך לעזור ותסרב לבוא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך לעזור לחברה בקריז? - תגובה
פרופ` פנחס דנון12/08/2014שלום,
את צריכה לקחת את החברה לרופא מומחה בהתמכרויות או להזמין רופא לבית של חברה בזמן קריז
ככה רופא יכול לראות את המצב ולתת את הטיפול הנכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)