איך לעזור לחברה בקריז?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך לעזור לחברה בקריז?
    מיכל
    11/08/2014

בס"ד
    חברה שלי מכורה לאלכוהול והיא מדי פעם מנסה להיגמל (או שמכריחים אותה) ואז היא מתקשרת אליי בקריז שאני אביא לה בירה.

אני רוצה להביא אותה למקום שיעזור לה להתנקות, הבעיה היא שע"פ מה שהבנתי ממנה המקומות האלה (כמו למשל מקום בבאר שבע) בתפוסה מלאה.

אז היום היא התקשרה אליי בקריז והתחננתי בפניה שנלך למיון. היא לא הסכימה בטוענה שהם לא יכולים לעשות כלום חוץ מלתת לה וליום.

הבקשה שלי זה לקבל מידע על מה באמת עושים לאנשים כמוה שמגיעים למיון. האם באמת יש להם יכולת לעזור להם? אני יודעת שהם יכולים לעזור לה מבחינה פיזית (למנוע אולי את הרעידות וההזעה) אבל היא צריכה עזרה אמיתית, לטווח ארוך.

אז בפעם הבאה מה אני יכולה להגיד לה שעושים במיון שיכול לעזור לה, כדי שלא תצחק לי בפנים, תגיד שאני לא מבינה שאין להם שום דרך לעזור ותסרב לבוא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך לעזור לחברה בקריז?

הוספת תגובה

• איך לעזור לחברה בקריז? - תגובה

פרופ` פנחס דנון
    12/08/2014

שלום,
    את צריכה לקחת את החברה לרופא מומחה בהתמכרויות או להזמין רופא לבית של חברה בזמן קריז
    ככה רופא יכול לראות את המצב ולתת את הטיפול הנכון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו