מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איפה יש מטפל בהימורים עם סבסוד?אני03/09/2014
שלום
אני מחפשת מטפל למכורים להימורים
חבר מאוד טוב שלי מכור באופן מאוד קשה וחייב להתחיל טיפול, אני כבר כמה ימים בטלפונים ולא מצאתי שום מטפל שמציע טיפול מסובסד (התקשרתי לכל המטפלים שעובדים עם קופת חולים שנמצאים באיזור המגורים שלו, התקשרתי גם למחלקות חוץ של בתי חולים פסיכיאטרים).
יש הרבה מטפלים פרטיים שנשמעים מבטיחים, אבל לא הגיוני שאדם מהמר, שנמצא בחובות עד מעל לראש יצליח לשלם 350 שקלים לפגישה. זה לא מציאותי.
איפה אני יכולה למצוא מטפל עם סוג מסויים של סבסוד?
דרך עמותת אפשר זה לא רלוונטי, כי החבר כבר הלך לשם לתקופה והוא טוען שאין לו רצון לחזור לשם.
אני מחפשת מכון/ מטפל באזור המרכז
כל סוג של הכוונה מאוד תעזור
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איפה יש מטפל בהימורים עם סבסוד? - תגובה
דפנה הלמן03/09/2014שלום רב,
ראשית החבר שלך צריך לרצות להפסיק להמר ולכן הוא צריך להיות אקטיבי והרצון הטוב שלך יסייע לו אך לא יעשה את ה"עבודה". שנית,עמותת אפשר היא האופציה הסבסודית הרלוונטית.טיפול ע"י מטפלים מומחים אינו מסובסד.
בברכה,
דפנה הלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)