מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כתיבה על תהליך הניקיון מההתממכרותקרקע קרח24/09/2014
שלום רב,
זה זמן מה שאני מחפש מקום לכתוב על ההתמכרות שלי כחלק מתהליך ההחלמה.
לצערי לא מצאתי אתרים כאלה למעט פורומים כמו זה.
ולכן, החלטתי לשנה החדשה להצטרף לכאן ולכתוב מדי על ההתמכרות, על הקושי לכתוב עליה ועל תהליך ההחלמה שאני עובר.
אתחיל מכך שאני נקי 40 יום, מהנפילה האחרונה היה קשה לי לחזור לחיי. אני נמצא בכפר גמילה שם למדתי על NA על תוכנית 12 צעדים. שני הכלים הללו, שאני מצטער שלא שמעתי עליהם קודם, יעזרו לי מאוד בתהליך ההחלמה שאני עובר. עוד לא ממש התחלתי את 12 צעדים, וכבר בכל פעם שאני כותב על הנושא של ההתמכרות אני מרגיש שמשהו מתעורר בליבי, משהו שהיה קבור זמן רב.
אז זהו, אני מאחל לכולם שנה טובה, ונקייה לכל המכורים שנמצאים שם ופה.
ואני רוצה להודות למשפחה שלי שתומכת ועוזרת ומארחת אותי בחג.
בפרט לחיינים הקטנים והחמודים שלי שנמצאים לידי, שעצם נוכחותם עוזרת לי.
לאחותי שאילולא היא לא הייתי כאן היום אחרי הנפילה האחרונה.
על יום שהתחיל נחמד מאוד, על השיתופים שהיו היום בקבוצה.
ועל שנה חדשה, שתודה לאל יש לי זכות להתחיל אותה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתיבה על תהליך הניקיון מההתממכרות - תגובה
דפנה הלמן25/09/2014בהצלחה לך,
אשרך שיש לך משפחה שתומכת בך ונותנת לך את הכוח להמשיך...
שנה טובה,
דפנה הלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
קרקע קרח26/09/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)