יום קשה בהתמכרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יום קשה בהתמכרות
    קרקע קרח
    01/10/2014

אני לא ממש זוכר את היום הזה, אני זוכר שהסתובבתי סביב זנב הסמים, עוד עוד עוד לא היה לי הרבה כסף התחלתי למכור דברים. אני לא בטוח אם זה היה יום או יומיים או שלושה מה שבטוח זה שחזרתי מלקוח כי הציוד של העבודה היה ברכב. כהרגלי בסופו של יום מכרתי את הפלאפון אבל זה לא הספיק רציתי עוד, מכרתי את המחשב של העבודה, המחשב הנייד. הדילרית שלי לקחה אותו בהפגנתיות כאילו היא יודעת מה זה הולך לעשות לי ואולי עד עכשיו כל הדיבורים שלה לא הועילו אולי זה יעזור לי. חזרתי בארבע אולי בחמש, הייתי כל הגוף רועד, לא באמת ישנתי. ידעתי מה הולך לקרות, ידעתי שאני צריך את זה. ידעתי שזו תקופה קשה עכשיו, ההורים יכעסו, ובסופו של יום זה יתקדם לעבר העזרה, אחרי מספר ימים של רגשות אשמה וייסורי מצפון הגיעה העזרה בצורת פסיכולוגית שאתה הצלחתי להחזיק את שריר ההתמכרות במשך חצי שנה. כבר בפגישה הראשונה נוצר עמה חיבור, וכבר בפגישה הראשונה היא המליצה שאלך לגמילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יום קשה בהתמכרות

הוספת תגובה

• המשך I

קרקע קרח
    01/10/2014

סיכמנו שאם תהיה נפילה אפנה לנתיב זה. מכרתי מחשב של העבודה, אני שמח שזה קרה, כי שום דבר אחר לא שכנע אותי לעשות את הצעד הזה של בקשת עזרה. שום דבר, הסוד הנורא הזה החזקתי אותו מספר שנים, בערך מאז שהתחלתי לעבוד הלכתי להשתמש בסמים קשים. הלכתי להשתמש בסמים קשים, המשפט הזה, זה החיים שלי זה המציאות שיצרתי עקב חוסר יכולת להתמודד עם רגשות כמו שמחה או אולי קנאה או פחד הנה כולם מתחתנים ורק אני נשאר לבד כבר זמן רב. שתיתי קצת אז קדימה יאללה לקפוץ לאש לשחק בחיים שלי עם חומרים אסורים בסביבה מסוכנת. פעם אחת חיפשתי סמים ומישהו אמר לי תבוא לכאן תבוא לשם, עלה לי על הרכב. הוא היה בחור נחמד, בהתחלה, הוא נראה בחור נחמד. עצרנו שמה בפארק הלאומי במגרש חניה בשעות הלילה הוא הוציא מזרק, חיפש וריד. תלחץ הוא אומר לבסוף. מה אתה רוצה ממני. תלחץ אומר בכל תקיף יותר. לוחץ. יותר חזק הוא צועק חזק יותר. אני לוחץ, אני בשוק, איך הגעתי למצב הזה? הוא צועק אני לוחץ הוא מזריק. בהמשך ניסיתי להיפטר ממנו והוא הפך את עורו. איים עליי עם המזרק. תיסע לפה תיסע לשם אני לא יודע מה אני אעשה לך, הוא מנפץ את הזכוכית של השמשה הקדמית, היה בקריז, בעצבים. אני אוצי לך את העין עם המזרק, בכיתי לו שייקח תקוד ותרכב למה הוא צריך להתעסק בזה? בסוף הוא שחרר אותי הלכתי ברחוב ובקשתי עזרה מאנשים. לא הייתי לחוץ הייתי שמח שאני חי שהעין שלי במקום, לא רצתי לא התפרעתי, ואנשים לא נתנו לי להתקשר למשטרה הם פחדו אולי. הגעתי למקום שעבדו בו על הכביש ודיברתי עם העובדים. הגיעה משטרה עברה חצי שעה, עד שלבסוף התיישבתי על המדרכה וסוף סוף מישהו הציע לי כוס מים. יום רע בשימוש ? איזה יום לא היה רע בשימוש? נכון זה היה נחמד בהתחלה. 200-400 שקל בלילה הספיקו אבל מהר מאוד זה נהיה מוגזם 1000-4000 ש"ח ללילה + רגשות אשמה בבוקר שלמחרת + שבועה שבחיים לא אעשה זאת או שייקח זמן עד שאגע בזה שוב. ככה מאבק שנמשך עד השימוש הבא וחוזר חלילה. אני מפחד להשתמש, אני מפחד לחיות ככה, אני לא רוצה להמשיך לחיות ככה. אני רוצה להגיע למקום שאוכל לקרוא לו בית נחלה, שארגע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מסכם

קרקע קרח
    01/10/2014

אני במקום הרבה יותר טוב היום, אני בשלב שאני שם לב שאני מסוגל להתמודד עם מה שצף ועולה לי מבפנים, להתעמת עם התחושות מבלי לבחור לברוח לשימוש בסמים. זו רק ההתחלה, יש מניעים רבים לשימוש. פעם נכנס ג'וק לבית שלי, רצתי להשתמש. איזה יום לא היה רע בשימוש? נכון התחושות בזמן השימוש מביאים אותי לרצף וסף רגשות גבוהה, שמעולם לא חשתי ולעולם לא אחוש בע"ה, אבל הם אשליה האפקט שלהם מתעתע וסגור ומופנם. תמיד הייתי סגור ומופנם, ככזה היה לי קל להישאב לדכדוך ולהביט בבעיות שלי מזווית צרה של המסכן והחלש ושהכול אבוד. טשטוש אחד גדול שקר שנברא על ידי השטן, פתרונות מהירים הם חמורים מאוד. תודה לאל שאני מבין את כל זה היום, מקבל את זה ואני תקווה שיום אחד אוכל לחזור לעבודה בלי הלחץ הרגשי שהייתי מעמיס עליי, בלי הריצוי הקשה החזק הנועל והמקפיא, ומהוריי והסיבוך הרגשי שמתלווה אליי בהרגשתי אליהם, ואוכל למתן את סביבת העבודה שלי לקצב אחר, קצב שנכון קצב שמתאים לי כדי לשמור על עצמי ולא לאבד את עצמי בתוך האחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו