מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 71 יום נקי - ימים לא קליםקרקע קרח21/10/2014
תקופה ממש לא קלה, אני לא מבין איך אני מצליח להרוס הכול במחשבה ואחר כך במעשה. אני רגיל את להאשים את עצמי, או את הגורל או המזל הרע שלי. ככה זה בדרך כלל. הפורומים הללו, אני מתכוון להשתמש בהם ככלי לניקיון, כלי שיכול לעזור לי לרשם בעילום שם, את העובר עליי לפרוק בתקווה שלא שהפורקן יעזור לי לסיכומו של עניין לא להשתמש. כלי פשוט של שיתוף.
אז כן ימים קשים עוברים עליי, ימים של טלטלות והרבה תובנות עם עצמי פורקן מתחים. משבר אמון עם המטפלת שלי, היום הרגשתי נבגד המכתב שהיא כתבה האופן שהיא בחרה לנסח את הדברים, להציג את הדברים לקבוע עובדות שלא בטוח שהן נכונות, לקבוע אותן באופן שלא משתמע לשני פנים, לרעתי.
יצא לספר את הסיפור של לקבוצה של אנשים מאל סם. לספר, להשתנק ולכאוב, תחושה של פורקן, תחושה כאב וצחוק ביחד עלו לי בסוף היום, זה עשה לי כל כך רע וכל כך טוב. קשה לי לתאר אבל ברור לי ששיתוף הסיפור של מול קבוצה של אנשים שאני לא מכיר, מההיסטוריה שלי עוזר במלא מובנים ומחזק אותי. ממש כמו לכתוב את זה כאן.
ואז סוף היום מגיע תחושת הבגידה משתלטת עליי מחשבות של עזיבה, מחשבות של שימוש עולות בי. אני נזהר, אני נשאר אני משתף מדבר עם ההורים נרגע ובא לחפש נחמה בפורום כמו זה, שמנוהל על ידי דוקטורים כאלה ואחרים. ההודעה נמחקה.... אך אני כל כך כואב שזה כבר לא משפיע עליי. ואסור לי לתת לכל מה שבניתי להיהרס.
71 יום נקי, מסמים קשים ואני לא יודע כואב לי כל כך. כל כך רגיל להיות מאוכזב מהעולם הזה שבחוץ, מה הפלא שהמטפלת שלי בגדה בי? מה הפלא שמחקו את ההודעות שכתבתי שם בפורום ? זה העולם שאני מכיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 71 יום נקי - ימים לא קלים - תגובה
פרופ` פנחס דנון31/10/2014תמשיך לשמור על עצמך ותשאר נקי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
קרקע קרח07/11/2014כמו כן, תודה על הפורום הזה שהינו כלי בהחלמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההראיון
רויטל02/11/2014הראיון הוא גם כדי למנוע מאחרים להיכנס להתמכרות, ואני חושבת לפי הכתיבה שלך ומה שעברת מאוד תתאים לי לראיון. נראה שעברת הרבה ואתה נלחם חזק, אשמח לשמוע עוד על הדברים שעברת בעקבות הסמים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלחתי לך הסכמה למייל - תודה.
קרקע קרח07/11/2014הרעיון שזה יכול לעזור לאנשים אחרים מרגש אותי, ואני משוכנע שזה יכול לעזור גם לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)