71 יום נקי - ימים לא קלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 71 יום נקי - ימים לא קלים
    קרקע קרח
    21/10/2014

תקופה ממש לא קלה, אני לא מבין איך אני מצליח להרוס הכול במחשבה ואחר כך במעשה. אני רגיל את להאשים את עצמי, או את הגורל או המזל הרע שלי. ככה זה בדרך כלל. הפורומים הללו, אני מתכוון להשתמש בהם ככלי לניקיון, כלי שיכול לעזור לי לרשם בעילום שם, את העובר עליי לפרוק בתקווה שלא שהפורקן יעזור לי לסיכומו של עניין לא להשתמש. כלי פשוט של שיתוף.

אז כן ימים קשים עוברים עליי, ימים של טלטלות והרבה תובנות עם עצמי פורקן מתחים. משבר אמון עם המטפלת שלי, היום הרגשתי נבגד המכתב שהיא כתבה האופן שהיא בחרה לנסח את הדברים, להציג את הדברים לקבוע עובדות שלא בטוח שהן נכונות, לקבוע אותן באופן שלא משתמע לשני פנים, לרעתי.

יצא לספר את הסיפור של לקבוצה של אנשים מאל סם. לספר, להשתנק ולכאוב, תחושה של פורקן, תחושה כאב וצחוק ביחד עלו לי בסוף היום, זה עשה לי כל כך רע וכל כך טוב. קשה לי לתאר אבל ברור לי ששיתוף הסיפור של מול קבוצה של אנשים שאני לא מכיר, מההיסטוריה שלי עוזר במלא מובנים ומחזק אותי. ממש כמו לכתוב את זה כאן.

ואז סוף היום מגיע תחושת הבגידה משתלטת עליי מחשבות של עזיבה, מחשבות של שימוש עולות בי. אני נזהר, אני נשאר אני משתף מדבר עם ההורים נרגע ובא לחפש נחמה בפורום כמו זה, שמנוהל על ידי דוקטורים כאלה ואחרים. ההודעה נמחקה.... אך אני כל כך כואב שזה כבר לא משפיע עליי. ואסור לי לתת לכל מה שבניתי להיהרס.

71 יום נקי, מסמים קשים ואני לא יודע כואב לי כל כך. כל כך רגיל להיות מאוכזב מהעולם הזה שבחוץ, מה הפלא שהמטפלת שלי בגדה בי? מה הפלא שמחקו את ההודעות שכתבתי שם בפורום ? זה העולם שאני מכיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    71 יום נקי - ימים לא קלים

הוספת תגובה

• 71 יום נקי - ימים לא קלים - תגובה

פרופ` פנחס דנון
    31/10/2014

תמשיך לשמור על עצמך ותשאר נקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

קרקע קרח
    07/11/2014

כמו כן, תודה על הפורום הזה שהינו כלי בהחלמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הראיון

רויטל
    02/11/2014

הראיון הוא גם כדי למנוע מאחרים להיכנס להתמכרות, ואני חושבת לפי הכתיבה שלך ומה שעברת מאוד תתאים לי לראיון. נראה שעברת הרבה ואתה נלחם חזק, אשמח לשמוע עוד על הדברים שעברת בעקבות הסמים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלחתי לך הסכמה למייל - תודה.

קרקע קרח
    07/11/2014

הרעיון שזה יכול לעזור לאנשים אחרים מרגש אותי, ואני משוכנע שזה יכול לעזור גם לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו