בעל לשעבר מכור למין ובן צורך פורנו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעל לשעבר מכור למין ובן צורך פורנו
    יוכי
    17/12/2014

שלום, בת 47 פלוס 3 בנים מתגרשת בקרוב לאחר תהליך תביעה קשה למימוש זכויותינו. בדיעבד גיליתי שבעלי לשעבר מכור למין ,החיים בבית היו גיהנום נוראי של העדרויות הבעל עד אור הבוקר,התרחקות עד כדי התעמרות קשה כלפיי.בנוסף לטראומת הנישואין התווסף גם מצב של הסתה והמרדה קשה של הילדים כלפיי מצד הבעל לשעבר וגילוי שבני צורך פורנו קשה בפלפון.הכי מדאיג כעת זה הבן בן ה14 שממשיך לצפות בפורנו לאחר שקיימתי איתו שיחות רבות (השבוע בקשתי מהבן לתת לי את הפלפון בבוקר כשמתארגן לביס עד היציאה כחצי שעה וכשחוזר מאימון למשך שעה וחצי כדי שיקדיש זמן ללימודים בכיתה ט)ולקחתי את הפלפון ממנו לתקופה מסויימת.אין שיתוף פעולה מצד הבעל והבן מתנכר לי ומסרב לדבר איתי.אני שוקלת לקחת ממנו שוב את הפלפון כי הוא מתחיל להתרחק מהלימודים,ממני,מהארוחות המשפחתיות ומהספורט שכל כך אוהב.אני חוששת מאוד שיתמכר כמו אביו ויהיה מעורב בפגיעה.אני מרגישה שניסיתי להתקרב אליו בכל דרך ושכעת צריכה לשחרר ולתת לו להרגע,להיות עם עצמו ולחשוב על הבקשה שלי לשימוש בטוח ונכון בפלפון. מבקשת את דעתכם לגבי לקיחת הפלפון עד להסכמתו של בני לקיים שימוש בטוח בפלפון ולקבל מידע על ההשלכות של בנות זוג לבעלים מכורים.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בעל לשעבר מכור למין ובן צורך פורנו - תגובה

פרופ` פנחס דנון
    20/12/2014

המלצתי לפנות ליועץ או-ולפסיכולוג עבור בנך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו