היי שאלה לפרופסור פנחס דנון.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי שאלה לפרופסור פנחס דנון.
    שלומי
    01/05/2015

הבנתי שאתה מתמחה בהתמכרויות ורציתי לדעת אם תוכל לעזור לי בעניין עם הבעיית התמכרות לריטלין.אתה חושב שיש תחליף תרופתי לזה?.בבקשה אני צריך עזרה אני קיבלתי כמה התקפים אפליפטים ככה תיארו אמא ואבא שלי כשהם ראו אותי ועשו לי בדיקת mri וראו שאני לא סובל מאפיפסיהואני לא מסוגל להפסיק עם הכדורים האלה.אני סובל גם מסכיזופרניה שזה מתבטא במחשבות רדיפה,דחיקה ומצבים שלא יודע אם תוכל לעזור לי בזה אבל מצב בו אני מוצא את עצמי מטפס על קירות אם אני לא מאונן אני לא מצליח להפסיק לאונן אני מכור לאונניות ואני מרגיש שזה גורם לי רוגע ושלווה ובעיקר תלות וזה משהו שקרה לי רק לאחרונה מאז הפעם האחרונה שקרה לי התקף.אז בבקשה אם אתה יכול לעזור לי בחלק מהבעיות או בכולן אני אשמח לבוא אליך לפגישה.אם אתה צריך עוד פרטים כמו התרופות שאני לוקח כיום הטיפול הנוכחי שלי או משהו אחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• היי שאלה לפרופסור פנחס דנון. - תגובה

פרופ` פנחס דנון
    02/05/2015

איפה אזור המגורים שלך
    לפי זה אמליץ רופא באזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה!

שלומי
    02/05/2015

אני גר בנתניה באזור השרון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו