מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לפנחס דנון!שלומי20/05/2015
שלום לך זה שלומי שדיבר איתך מקודם בפורום בקשר לגמילה מריטלין. .ברצוני לדעת יותר מידע עליך ועל הניסיון שלך עם תרופות לפני שאני מגיע לפגישה אצלך ובכן:
יש לי שתי שאלות שברצוני שתגיב עליהם כי זה מאוד חשוב לי לדעת והנא הן:
1)האם אתה מכיר בעצמך או נתת למישהו בעבר או שמתוך הידע שלך אתה מכיר תרופות חלופיות לריטלין?
2)אני צריך לדעת אם תוכל לשלב לי טיפול אינטגרטיבי כי אני בעבר נגמלתי מריטלין למשך תקופה של חודשיים
כשהייתי מאושפז בבית חולים אבל עדיין לא תפקדתי רוב הזמן ישנתי ורוב הזמן הלכתי ממקום למקום והייתי מאוד
עצבני אך היה דבר אחד שעזר לי הסביבה היא גרמה לי לשכוח מהכמיהה ולהרגיש שלישון זה חובה עשתה לי סדר
בראש אבל עדיין הראש לא תפקד(חוסר ריכוז אדיר קרה לי אחרי כמה ימים מאז ההפסקה של נטילת כדורי
הריטלין,אבל עדיין הצלחתי לשמור על שגרה כלשהי היה לי קשה אבל התגברתי על כל המחשבות שהפריעו לי
לחשוב שהם חלק מהמחלה שלי הסכיזופרניה, בעזרת (סביבה עם גירויים שגורמים לך להרגיש טוב עם עצמך
ושאתה לא צריך להרשים אף אחד ושאתה חי בשלום עם אחרים בקיצור
במצב פסיכוטי,פרנואיד). ובכל זאת תפקדתי בבית חולים למרות התופעות לוואי שהרגו אותי כמו אי שקט ניכר
ועצירויות ונדודי שינה פה ושם וגם חוסר ריכוז אדיר שהזכרתי את זה ובעיקר סבלנות לאנשים. רק הסביבה איכשהו
הרגיע את האי שקט ואת הצורך לקחת. הרגשתי שאין ציפיות שאני בשליטה והרגשתי מחוייב כלומר הרגשתי חזק
יותר נפשית.אז מזה אני מסיק ואומר לך שטיפול בתרופות וגם טיפול עם פסיכולוג או מדריך או מה שלא יהיה יתן לי
הרגשה של סביבה חופשית עם הגבלות ותקל עלי פסיכולוגית לחשוב אחרת.אז בקיצור ישרן ולעניין נקצר אם אתה
חושב שאתה יכול לספק לי את הכלים האלו כמו מדריך,פסיכולוג או שיהיה משהו אחר שיעזור לי פסיכולוגית וגם
נפשית להתגבר על הכמיהה ועל התופעות לוואי וגם בנוסף תחליף לריטלין אם אתה מכיר אז תגיד לי כאן ואז אחרי
זה אני אהיה מוכן לבוא לפגישה מצדי שיימשך מעקב של מספר פגישות כל חודש כמה שצריך אתה מבין שאני צריך
לדעת שאתה יכול לעזור לי אחרת זה יהיה בזבוז זמן שלי ושלך אם אין פתרון לזה. ואם אתה תוכל להביא לי את
הנייד שלך או להביא לי מספר פקס שאני אשלח לך עוד מידע על האשפוזים שלי ועל התרופות שאני מקבל כיום ואו
שקיבלתי בעבר בקיצור כל העבר הרפואי שלי והנוכחי אז אני אשמח כדי שתוכל להבין יותר טוב על מה מדובר.זהו
מצפה לתגובה מהירה ממך ואל תשכח במיוחד השתי שאלות הללו עליהן מדובר כל העניין.זהו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפנחס דנון! - תגובה
פרופ` פנחס דנון20/05/2015בוקר טוב,
תשובה לשאלתך אנו במיינד קליניק מומחים בטיפול להתמכרויות (טיפול הוא משולב אבל פרטי)
לא אעשה אבחנה בפורום לכן ללא בדיקה אין תשובה ספציפית לשאלותיך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)