גמילה ממריחואנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה ממריחואנה
    פרי
    29/06/2015

שלום, אני בן 24 ולאחר כעשור בערך של שימוש כבד (יומיומי ורצוף) של מריחואנה החלטתי להתנקות. לאחר בערך יום ללא עישון שבו אצלי התסמיני גמילה המוכרים מפעמים קודמות שניסיתי להפסיק. הם כוללים חוסר תיאבון, בחילות, אי נוחות בבטן, רעידות (בעיקר בשיניים) ותחושת קור משוללת מציאות (כמעט יולי, לאף אחד חוץ ממני לא קר). ישנם עוד תסמינים כמו דיכאון ואי יציבות רגשית (לפי מחקרים אלו הם אכן תסמיני גמילה מגאנג'ה) שמופיעים אצלי גם בלי ניסיונות גמילה, אז מידת הרלוונטיות שלהם לא ברורה,

בכל מקרה, השאלה שלי היא בעצם כזאת - אם לאחר שאתנקה לגמרי ונניח בעוד שישה חודשים מעכשיו אני אחליט לעשן ערב אחד, האם אהייה בסיכון לחוות שוב את תסמיני הגמילה? או לחילופין, איזו תקופת זמן מספיקה כדי לפתח שוב תלות בTHC?

אני שואל מאחר ואין לי שום רצון להפסיק לגמרי עם הגאנג'ה, אלא רק להפחית ולהתחיל לצרוך אותה במידה בריאה (או יותר בריאה מהנוכחית) האם אפשר לחזור לצרוך חומר שכבר הייתי מכור אליו במידתיות בלי לפחד לחזור לתלות הפיסיולוגית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה ממריחואנה

הוספת תגובה

• גמילה ממריחואנה - תגובה

פרופ` פנחס דנון
    01/07/2015

בוקר טוב,
    היום אין גמילה רפואית ל"ירוק" אבל יש גמילה ל"חום" וכל הסינטטיים שמוכרים בפיצוציות.
    גמילה דורשת טיפול תרופתי ופסיכולוגי
    אם ברצונך לקבל עזרה כדי לך לפנות למומחה בטיפול בהתמכרויות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו