בעיית התמכרות ופנרגן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית התמכרות ופנרגן
    אלה
    11/07/2015

אני לא יודעת איפה בדיוק לרשום את זה מכיוון שזה קשור גם לפסיכיאטריה והתמכרות, אז ברשותכם אעתיק את זה גם לפורום פסיכיאטריה.
    אני מאוד נוטה להתמכרויות. כלומר, אני יכולה להתנסות במשהו בקושי פעם אחת ולהיתקע עם מחשבות לחזור לזה במשך חודשים. יש גם התמכרויות שסבלתי מהם שהם דברים שבמקור לא אמורים למכר, כמו - סקס, דיאטות אובססיביות (אומנם קשור להפרעות אכילה, אבל היו לזה מאפיינים ממכרים).

ביום חמישי עבר עליי לילה מאוד מאוד קשה, חוויתי טראומה, מן הסתם ההתמכרות נובעת מסיבות נפשיות, ואתמול קיבלתי אישור מהפסיכיאטר לקחת 2 כדורים של פנרגן - כל אחד 25 מ"ג, כלומר לקחתי 50 מ"ג. ישנתי במשך כל הלילה והיום, והמחשבה הראשונה שעברה לי בראש כשקמתי הייתה לקחת עוד שתיים, אפילו עוד לפני שנזכרתי בכלל בטראומה ובסיבה שאני רוצה לקחת. בינתיים המחשבות עדיין ממשיכות. הסימנים האלה מאוד מוכרים לי לצערי. הגיע הזמן להתחיל לדאוג? להעיף את הכדורים? אני בדילמה קשה, מצד אחד יש בעיות נפשיות ומצד שני יש התמכרויות שיש להן פוטנציאל להכפיל אותן. אני בן-אדם מתפקד ואני לא צריכה את זה. תודה רבה לעוזרים\ות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית התמכרות ופנרגן

הוספת תגובה

• בעיית התמכרות ופנרגן - תגובה

פרופ` פנחס דנון
    12/07/2015

שלום,
    ממליץ לדון על מצביך עם רופא-רופאה מטפל-ת כאת צריכה לקבל טיפול בהתמכרויות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו