מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מכור לאקסטזיאריק04/05/2008
שלום שמי אריק אני בן 21 ואני לא יכול להעביר יומיים בלךיח לקחת אקסטה, אני מבזבז את כל הכסף שלי על זה, לוקח סיכונים ולא יודע מה יוציא אותי מזה אניפשוט אוהב את זה ולא רגיל כבר לחיות בלי זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרוקסט משולב
אלון05/05/2008שלום שמי אופיר
ב6 השנים האחרונות אני נוטל גראס וחשיש פלוס סרוקסט באופן
יום יומי שאילותי הם?
1האם יש השפעה של הסרוקסט בעירבוב עם הקאנביס? כגון תחושת היי מרוממת יותר או
הפוך בעצם חוסר הרגשה של הנוגדים?
2כרגע הפסקתי עם הקנאביס אני שוקל גם עם הסרוקסט האם זה בטוח?
חשוב לצין שתוקף אותי דיכאון עמוק מאוד-מה עושים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה להפסיק עם אקסטזי
ד''ר עודד רוזנברג06/05/2008שלום אריק,
קודם כל הרצאה קטנה מדוע כדאי לך להפסיק עם האקסטזי :
1. אקסטזי עלול לגרום למגוון בעיות נפשיות החל מהתקפי חרדה,דיכאון וכלה בהתפרצות של מחלת נפש של ממש
2. שמוש כרוני וממושך של אקסטזי עשוי לגרום להרס קצות העצבים במח (עצבים סרוטונרגיים )
3. לאקסטזי יש אלמנט ממכר היות והוא כולל ניגזרת כימית של אמפטמינים אך ברובה ההתמכרות פסיכולוגית
4. הוא עלול לגרום לתופעה המכונה בתרגום חופשי לעברית הפרעה הזיתית מתמשכת שעלולה להימשך שנים לאחר הפסקת השימוש
במגוון בעיות אלה ניתן לטפל בתרופות פסיכיאטריות.
להערכתי עלייך לפנות לפסיכיאטר במסגרת שרותי בריאות הנפש,קופת חולים או בסקטור הפרטי בהקדם.מלבד טיפולים תרופתיים יש מגוון טיפולים פסיכולוגיים שיכולים לסייע לך להפסיק לקחת אקסטזי.קצרה היריעה מלפרטם כאן.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)