מכור לאקסטזי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכור לאקסטזי
    אריק
    04/05/2008

שלום שמי אריק אני בן 21 ואני לא יכול להעביר יומיים בלךיח לקחת אקסטה, אני מבזבז את כל הכסף שלי על זה, לוקח סיכונים ולא יודע מה יוציא אותי מזה אניפשוט אוהב את זה ולא רגיל כבר לחיות בלי זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכור לאקסטזי

הוספת תגובה

• סרוקסט משולב

אלון
    05/05/2008

שלום שמי אופיר

ב6 השנים האחרונות אני נוטל גראס וחשיש פלוס סרוקסט באופן
    יום יומי שאילותי הם?
    1האם יש השפעה של הסרוקסט בעירבוב עם הקאנביס? כגון תחושת היי מרוממת יותר או
    הפוך בעצם חוסר הרגשה של הנוגדים?
    2כרגע הפסקתי עם הקנאביס אני שוקל גם עם הסרוקסט האם זה בטוח?
    חשוב לצין שתוקף אותי דיכאון עמוק מאוד-מה עושים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוצה להפסיק עם אקסטזי

ד''ר עודד רוזנברג
    06/05/2008

שלום אריק,
    קודם כל הרצאה קטנה מדוע כדאי לך להפסיק עם האקסטזי :
    1. אקסטזי עלול לגרום למגוון בעיות נפשיות החל מהתקפי חרדה,דיכאון וכלה בהתפרצות של מחלת נפש של ממש
    2. שמוש כרוני וממושך של אקסטזי עשוי לגרום להרס קצות העצבים במח (עצבים סרוטונרגיים )
    3. לאקסטזי יש אלמנט ממכר היות והוא כולל ניגזרת כימית של אמפטמינים אך ברובה ההתמכרות פסיכולוגית
    4. הוא עלול לגרום לתופעה המכונה בתרגום חופשי לעברית הפרעה הזיתית מתמשכת שעלולה להימשך שנים לאחר הפסקת השימוש
    במגוון בעיות אלה ניתן לטפל בתרופות פסיכיאטריות.

להערכתי עלייך לפנות לפסיכיאטר במסגרת שרותי בריאות הנפש,קופת חולים או בסקטור הפרטי בהקדם.מלבד טיפולים תרופתיים יש מגוון טיפולים פסיכולוגיים שיכולים לסייע לך להפסיק לקחת אקסטזי.קצרה היריעה מלפרטם כאן.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו