הסנפת ריטלין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסנפת ריטלין
    מיכל
    03/10/2015

שלום, אני בת 40. גרושה +. מסניפיה ריטלין מזה 4 שנים עם הפסקות פה ושם. לא בכמויות גדולות. היום אני מספיק כנה עם עצמי בכדי להודות בכך שאני כנראה מכורה ומקווה שלא גרמתי לעצמי נזק בלתי הפיך. התלות שלי היא בהרגשה הטובה בערנות והאופטימיות שמציפה אותי עם השימוש שעם הזמן בשל הסבילות מן הסתם, הולכת ופוחתת ואני חוששת מדיכאון שישתלט עלי כי אני נמצאת גם בתקופה לא פשוטה. לפני כשנה בעקבות משבר קיבלתי ציפרלקס במינון מינימאלי אותם נטלתי כשבועיים והפסקתי כי חששתי מתלות והעדפתי להתמודד עם הקושי ללא תרופות.
    שאלתי היא האם במקביל להפסקת הריטלין לחלוטין אוכל להתחיל שימוש בציפרלקס למספר חודשים כדי שאעבור את שלב הגמילה מבלי לשקוע לדכאון התקפי חרדה וכל מה שמשתמע מכך. כאמור אני מפרנסת יחידה עם קושי תעסוקתי בשלב זה ובמקביל נפרדתי מבן זוגי.
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסנפת ריטלין

הוספת תגובה

• הערה

מיכל
    03/10/2015

אנא אל תפנו אותי לרופא על מנת להגמל, לא אוכל לשאת את המעמד הזה. אני יכולה לעשות זאת בכוחות עצמי, עשיתי זאת בעבר. אני רק זקוקה לתשובה בנוגע לציפרלקס.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הערה - תגובה

פרופ` פנחס דנון
    04/10/2015

בוקר טוב,
    צ'פרלקס כתרופה יכולה להיות יעלה נגד דיכאון וחרדה כמו כל תרופה אחרת באותה משפחה. בכל זאת המלצתי להגיע לרופא מומחה להתמכרויות ולקבל יעוץ מסודר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו