התמכרות קשה לתחביב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התמכרות קשה לתחביב
    ענת
    08/11/2015

בעלי התמכר לדייג...מזה מספר חודשים שהוא הולך לדוג שעות על גבי שעות..בהתחלה זה היה רק בסופי שבוע ואילו עכשיו בכל הזדמנות שיש...כל סופי שבוע הוא הולך לדוג מחמישי עד מוצש חוזר רק להתקלח ולאכול..חוזר מסריח מהים והדגים..הוא קנה מלא פריטים ומתעסק בזה כל היום..זה נמשך כך כבר מספר חודשים..הוא בקושי מתעניין בי ובילדים..כמעט פרקנו את החבילה ואפילו הגעהו לרבנות..הוא היה מוכן להתגרש העיקר להמשיך לדוג הוא טוען שהוא מחפש שקט וחופש...אני מתחילה להבין שאולי מדובר בדכאון וזה מה שמנחם אותו..בעלי אדם סגור ומופנם וחווה לחצים בעבודה ולא משתף אף אחד מה שגורם לי להאמין שהוא בסוג של משבר או דכאון מה גם שההרגשה היא שמדובר באדם אחר כאילו יקריב את כל מה שבנה בחייו העיקר שימשיך לדוג...האם מדובר בהתמכרות..בדכאון שגרם להתמכרות? .ואיך מטפלים אם הוא לא מודע למצבו...עליי לציין שהוא גם חסר רגש ואפאתי כלפינו וכלפי כל המשפחה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התמכרות קשה לתחביב

הוספת תגובה

• התמכרות קשה לתחביב - תגובה

דפנה הלמן
    08/11/2015

ענת שלום,
    כל עיסוק שהופך להיות טוטאלי,מהווה התנהגות שדורשת התייחסות.סביר להניח שהדייג זו התנהגות סימפטומטית למשבר האישי של בעלך,כפי שאת מתארת כמו גם את המשבר הזוגי ביניכם שמתבטא בהתנהגות ההמנעותית של בעלך.
    אני ממליצה לך להציע לו טיפול זוגי על מנת לבחון את עתיד היחסים ביניכם.במידה ומסרב לפנות בעצמך בהקדם לטיפול פרטני,על מנת לעבד בעצמך את הקונפליקט שלך בקשר ביניכם. בברכה,
    דפנה הלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו