לחברה שלי יש הרגלים מסוכנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחברה שלי יש הרגלים מסוכנים
    פני
    17/11/2015

היי לרופאים ולאורחי הפורום. אני אשמח לעזרה.
    לחברה שלי (מזה חצי שנה) היה הרגל עוד בימים שהיינו ידידים- להסניף קסנאגיס.
    כשנכנסנו לקשר רציני היא הפסיקה (הפסיקה בוודאות).
    לאחרונה אני מוצא שהיא מסניפה מידי פעם כדור בשם אלפריד (מקוה שאינני טועה בשם).
    היא אומרת שהיא לא מסניפה ונוטלת אותם באופן נורמלי, אבל אני לא מאמין לה כי מצאתי נייר מגולגל (כזה שאני יודע שהיא השתמשה בו בעבר לשם הסנפה).

עכשיו- מה אני צריך לעשות? אני יודע שיש לה עבר עם סמים קשים יותר (כגון הסנפת כדורים, קוקאין ואלכוהול), ואני לא יכול ללחוץ עליה כי זה רק יגרום לה לרצות זאת יותר.

אני מתוסכל ולא יודע מה לעשות

עזרה? בבקשה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לחברה שלי יש הרגלים מסוכנים - תגובה

דפנה הלמן
    17/11/2015

אבי שלום,
    הכותרת שלך בפניתך ,מדברת בעד עצמה- הרגלים מסוכנים!
    ממליצה לך להתנות את המשך היחסים בפנייה שלה לטיפול בהתמכרות. כלומר המשך השימוש שלה בחומרים אלו,יסכן את יחסיכם.
    בברכה,
    דפנה הלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על המענה, שאלה נוספת-

פני
    17/11/2015

בימים שעוד לא היינו בקשר, והיא הייתה מתשמשת "חופשי" כמו שאומרים, לא עלה בדעתה לגשת לטיפול.
    היא הייתה משתמשת במגוון רחב של כדורים לשם הסנפה, אבל לא הייתה מוכנה ללכת לטיפול.
    היא הפסיקה למשך כמעט חצי שנה ולא נגעה בשום כדור. רק לאחרונה זה צץ שוב ואני דיי חושש לדבר איתה על לגשת לטיפול.
    אני גם יודע מה תגובתה תהיה- "הפסקתי לבד בעבר ואצליח שוב"

מה אני כבר יכול לעשות? האם איום לסיים את מערכת היחסים בנינו יכולה לעבוד? (אם כי אינני מתכוון לכך)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על המענה, שאלה נוספת- - תגובה

דפנה הלמן
    17/11/2015

שלום רב,
    יודע את תגובתה,זה לא העניין.עליך לשוחח איתה ישירות.אם באמת היא חשובה לך,כמו גם הקשר הזוגי.
    בברכה,
    דפנה הלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו