מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התמכרות לרולטהרבקה16/12/2015
שלום!!
אז ככה אני בת 29 גרה בחול יש לי שלושה ילדים מקסימים
לאחרונה התחלתי לבקר בקזינו (חודש וחצי) אבל מאז אני כול יום נמצאת שם, מרדימה תילדים ויוצאת לי ככה עד השעה 4 בבוקר, (אני לא יודעת אם אפשר להמכר כ״כ חזק תוך חודש וחצי אבל זה נורא מפריע לי בחיי יומיום)
אני מרגישה את הצורך ללכת לשם זה ממש בוער בי זה עושה לי סוג של רעידות ואפילו חולשה מהתרגשות כשאני נוסעת לשם.. אבל בסופו של יום זה ממש משפיע עליי לרעה, הנידודי שינה חוסר תאבון עצבים דיכאון בחילות. אני כבר לא מרוכזת בכלום... אני חושבת על זה כל הזמן.. עד כדי כך שאפילו מתוך שינה אני מתעוררת לרגע והמחשבה כבר אצלי בראש זה נורא קשה לי כי אני מרגישה שזה לוקח מימני כוח פיזי וגם נפשי אני נורא פוחדת להדרדר לזה יותר, אני מתחילה להזניח את הבית את הארוחות שלי, אני בקושי מבשלת לילדים שלי.. ההפסדים גם משפיעים עליי.. אני הכי פוחדת להיות כמו ״אמא נרקומנית..״ אוףףףף..
לא יודעת מה עליי לעשות תעזרו לי פליזזזז לא יודעת מימי לבקש עזרה בעלי כל היום יורד עלי שאני בלתי החראית אבל חוץ מזה הוא לא עושה כלום למעני אנלא מאמינה שהוא יציל אותי מזה, המשפחה שלי גרים בכלל בארץ.. ואין לי למי לפנות.
אגב את זה אני כותבת לכם אחרי הפסד היום בקזינו.. אני באמת לא רוצה ללכת לשם מחר שוב. וכמה שאני ישבע בבכי שיותר אנלא יחזור לשם זה רק הרגשה של רגע, כי עובדה שאני כל יום שם, גם אחרי הפסדים ובכיות ובעיקר מצפון מבטיחה לעצמי שזה פעם האחרונה שלי.. זה לא פעם ראשונה שלי שאבטחתי לעצמי שאני הולכת לשם רק פעם בשבוע או לוקחת חופש מהקזינו אפילו לארבע ימים אבל זה לא קורה כי הצורך גובר עלי ולכן אני מוצאת תעצמי שם כל יום
בבקשה תעזרו לי תנו לי עצות מה לעשות אני רוצה להיות אמא טובה ללא הסתבכויות נפשיות.. אני מלאת מצפון והרגשת אשם קשה לי...
פליז פליז תעזרו לי אני די לבד
תודה מראש!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמכרות לרולטה - תגובה
דפנה הלמן20/12/2015רבקה שלום,
על פי התאור בדברייך,את מבינה רציונלית שהתמכרת.למרות שמדובר בזמן קצר,הרי העובדה שאת אומרת" זה בוער לי" מדברת בעד עצמה. אני ממליצה לך לפנות בדחיפות מירבית לטיפול פסיכותרפי-פסיכולוגי על מנת למזער לחצים ולמנוע התדרדרות נפשית נוספת.
כל מה שניתן לסכם מבחינתי זה שניתן לסייע לך במידה ואת בעלת מוטיבציה לצאת מדפוס ההתמכרות.
בברכה,
דפנה הלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)