שאלה בנוגע לאישתי. הסנפת כדורי שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בנוגע לאישתי. הסנפת כדורי שינה
    אניאני
    01/04/2016

אני ואישתי (33) חיים יחד כבר שנים, הכרתי אותה כשהיא הייתה מסניפה כל מיני כדורים ולוקחת אוקסיקודון, קוק, סירופים למיניהם, כדוקי הרגעה, אלוכוהול חופשי (למרות המתכרות של שנים לפני) ועוד ועוד

עם הזמן שנכנסנו לקשר רציני בכוון של חתונה היא ירדה מהדברים האלה לאט לאט.

כיום היא מסניפה כדורי שינה, היא טוענת שזה עושה לה טוב. שהיא אוהבת לשכב במיטה, רגועה, מוזיקה טובה, ולשכוח לחצי שעה מהכל.

שאלתי אותה למה היא לא לוקחת את הכדור מהפה, והיא אמרה שמהפה זה לוקח זמן וזה נמשך למשך הרבה זמן אז במקום זה היא מסניפה שיעלה מהר וזה נמשך רק חצי שעה.

אני רוצה לציין- יש לנו ילדה, במהלך ההריון היא לא נגעה בשום דבר, הקפידה לקחת ויטמינים ולאכול נכון, אבל אחרי לידה היא חזרה לכדורי שינה. היא מטפלת יפה מאוד בילדה, מגלה הרבה אחריות, לא חושפת בפני הילדה שום דבר שקשור לכדורים, לא נוהגת אחרי לקיחת כדור וכו' וכו'

אני גם רוצה להגיד שההתנהגות שלה לא משתנה אחרי שהיא לוקחת את הכדור, היא נחה 10 דקות, הולכת לנגן קצת ונראה סך הכל שהיא נהנת מזה.

אבל כבעלה- מה אני אמור לעשות?

אני יודע שבשבילה "כל הזבל" מאחוריה, אבל היא ממשיכה להסניף כדורי שינה.

האם זהו מצב חמור שיש לטפל בו בהקדם? האם אני נלחץ יתר על המידה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה בנוגע לאישתי. הסנפת כדורי שינה - תגובה

פרופ` פנחס דנון
    03/04/2016

שלום,

כדורי שינה דומים בפעולותם במוח לאלכוהול בהרבה מצבים. הסנפה מגבירה את השפעה של הכדורים "סוטול" ...
    לכן המלצה היא לשנעה את הבת זוג להגיע לטיפול אצל פסיכיאטר מומחה להתכרויות בהקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו