מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הבן שלי מכור להימורים בבקשה עזרו לימלי15/04/2016
הבן שלי בן 23 מכור להימורים.איפה ניתן לקבל עזרה ומה אתם מייעצים לי לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבן שלי מכור להימורים בבקשה עזרו לי - תגובה
פרופ` פנחס דנון18/04/2016שלום רב
התמכרות היינה "מחלה של כל המשפחה". כדי להביא את המכור לטיפול קודם משפחה תקבל הדרכה והנהיות. המלצה היינה לקבוע פגישה אצל פסיכולוג או עובד סוציאלי להכנה בשלב הראשוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתני לי לנחש- מדובר בוווינר
פני23/04/2016המחלה של מדינת ישראל.
לצערי הרב, אח שלי גם נפל.
הבן שלך צריך ללכת לטיפול, חפשי לך מטפל מומחה להימורים.
אני מציינת מראש- הטיפול אינו זול כלל.
יש לך ברירה נוספת- יחידה להימורים מסובסדת, אשר נמצאת ברמת גן (במידה ואינך מאזור המרכז, את יכולה לפנות ליחידה הסוציאלית בעיר שלך ולברר אודות מקום קרוב לאזור מגוריכם).
אח שלי לא הסתדר במרכז המסובסד- הוא טען שהוא מרגיש נחות ולא קיבל יחס ראוי (יחס ראוי- לא מהמטפלת שהייתה לו, שאותה מאוד חיבב, אלה מכלל המרכז)
לאחר מכן הוא התחיל טיפול אצל מטפלת פרטית להימורים, אצלה היה בטיפול שנה, טיפול מידי שבוע.
את הטיפול הוא הפסיק לפני כחודשיים בטענה שהוא מחפש דבר מאתגר יותר, כי החשק מתחיל לעלות שוב.
עכשיו הוא עובר טיפול בדימיון מודרך אשר מתרכז בבעיית ההימורים בלבד. הוא מאוד מרוצה.
את צריכה לדעת דבר מה- מהמר, עד כמה שיש כעס כלפיו, הוא אדם מסכן שנפל למקום אסור.
אח שלי נפל לחובות כבדים, למזלו- יש לו משפחה שתומכת בו.
אך לאחר הנפילה השלישית שלו- לא עושים לו כלכלית ונותנים לו להסתדר בכוחות עצמו, שירגיש את הכאב ויבין שלא תמיד יעזרו לו, שהכסף שהוא מרוויח צריך להשמר למחייתו, ואין להשען על אחרים.
בעיית הימורים היא בעיה משפתחתית ובעיה לכל החיים (כמו נרקומן).
לבנתיים אמליץ לך, במידה ולבן שלך יש נכונות להפסיק, לפנות לכל גורם אפשרי, גם למקום מסובסד (יכול להיות שבנך יאהב זאת להבדיל מאח שלי). העיקר להתחיל תהליך מסויים, עד שיגיע למטפל הנכון.
אני מאחלת בהצלחה רבה, לך, למשפחתך, ובעיקר לבנך.
את מוזמנת לפנות אלי בכל זמן שתרצי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)