מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמילה מחשישמיקה15/05/2008
שלום אני בת 26 והחלטתי לאחר מס' שנים ארוכות להפסיק לעשן חשיש. היום הייתי אצל פסיכולוג שמאוד המליץ על טיפול בפרוזאק..מה שהפתיע אותי זה המהירות שהוא הציע את זה..האים לא ניתן להתגבר על זה ללא כדורים נוגדי דיכאון? בנוסף היייתי רוצה לדעת אם יש קבוצת תמיכה לאנשים שנגמלים מזה? או דרך להפגש עם מישהו שגם עובר/עבר את זה..?(זה ממש יעזור לי אני בטוחה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמילה ותרופות
פרופ` פנחס דנון15/05/2008בוקר טוב,
ישנן מספר תרופות שעוזרות לעבור את הגמילה בקלות
לגבי פרוזאק לא יכול להגיב כהחלטה להמליץ לך אותה החלטה רפואית של המטפל
אבל ברור לך תרופה זו נגד דיכאון וקצת חרדה אינה עוזרת לגמילה
לגבי קבוצות תפני לאל סם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לדעת איזה תרופות???
מיקה15/05/2008הייתי רוצה לדעת איזה תרופות עוזרות?? אני סטודנטית ,ובקרוב יהיו לי מבחנים..האים התרופות האלו יפריעו לי לתפקד?? וגם לא ענית לי על השאלה..האים ללא תרופות יש סיכוי לשרוד את הגמילה? ולגבי תרופות נוגדות דיכאון: האים צריך להקדים תרופה למכה ולקחת כדורים לפני שמרגישים דכאון /חרדה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגורם מקצועי
ד"ר דנון16/05/2008מילי,
אנא תפני לגורם מומחה מקצועי שימליץ לך את התרופה מאתימה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמילי
רווית23/05/2008תרשמי את המייל שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיתכן ו..
ליאן23/05/2008השתתפות במחקר תתאים לך...
במרכז הרפואי תל אביב ( איכילוב)
מתקיים מחקר קליני מבוקר המשלב טיפול פסיכולוגי קבוצתי וטיפול תרופתי להקלה מתסמונת הגמילה ממריחואנה.
הטיפול כולל:
9 מפגשים בשעות אחר הצהריים במשך 3 חודשים לאחר סיום הטיפול.
הטיפול הקבוצתי והתרופות- ללא תשלום.
זהות המשתתפים תישאר חסויה.
המעוניינים\ות להשתתף מתבקשים\ות לפנות
טלפון: 03-6973685
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוית..
מיקה24/05/2008תרשמי לי את שלך אני אחזור אלייך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמילי...
רווית24/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגמילה מחשיש
מושיקו01/06/2008שלום מילי אני בן 25 מתל אביב מעשן כבר 10 שנים בלי הפוגה , לאחרונה הגעתי להחלטה שכדאי להתחיל להתאזן על החיים ויפה שעה אחת קודם , אני בתהליכי גמילה אישיים בימים אילו ללא יעוץ וללא תרופות כל שהן .
אני מבין את מצבך ועצם העובדה שפרסמת הודעה כאן מעידה שאת רוצה לקחת את הנושא כמה צעדים קדימה לכיוון הגמילה מעישון חשיש .
אגב ברוב סוגי החשיש שאנו מעשנים היום אפשר למצוא 18 אחוז של מטדון ( אדולן ) חומר זה הינו חומר ממכר שניתן לאנשים שנגמלים מסמים כדוגמת הרואין.
בכל מקרה אשמח לעזור לך לתת יעוץ וטיפים שישפרו בהרבה את חווית הגמילה השארתי מייל...
נשתמע , בהצלחה !!!!!!!!!!!
komemi_* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמייל
מושיקו01/06/2008komemi_moshiko@hotma
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)