מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם אפשר להיות בטוח שאוקסיקונטין לא מזיק חוץ מההתמכרות?נדב cs23/05/2016
שלום לך פרופסור דנון.
אני כבר למעלה מ6 שנים לוקח בבוקר ובערב 40 מג אוקסי. (80)מג
רציתי כמו כולם להגמל אחרי שקיבלתי קנביס (התרופה הטובה ביותר לכאב. שינה .אוכל. מצב חברתי. ועוד מלא מלא)
הייתי אצל פסיכאטר בשיבא גם קיבלתי סבוטקס ולא התחלתי כי אני קורא פה
מה אנשים אומרים על זה ומיד זה מפחיד אותי .
לצערי אני מתחיל להשלים עם העובדה שמכבי (קופח) לא מתכוונים להשקיע ברצונותיי
להיגמל כמו באישפוז אלא להיות במרכזי גמילה עם אנשים שאני והם לא מאותו רקע כלל .ולי זה מפריע .
השאלה היא האם זה בטוח לחיות עם כדור זה עד סוף ימי אני בן 44
או שתוכל להמליץ או לעזור לי בגמילה? אני יודע שזה יקר ואין באפשרותי לממן לעצמי
אישפוז .
האם יש מקום לתבוע את קופח מכבי ?
תודה ..
מיכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אפשר להיות בטוח שאוקסיקונטין לא מזיק חוץ מההתמכרות? - תגובה
פרופ` פנחס דנון23/05/2016שלום,
תרופות מסוג אוקסיקונטין מזיקות לבריאות מעבר להתמכרות.
לכן מומלץ להכנס לתוכנית גמילה ולסיים עם התרופה זו בהקדם.
בגלל רפורמה קופות לא מחויבות לתת שרותי גמילה ע"פ חוק לכן קופות לא משתתפות ולא עוזרות בגמילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה מנוגדת ממה שנאמר לי.
נדב cs24/05/2016שלום לך פרופסור דנון
קראתי את תשובתך ואני מודה לך.
אמרת שהתרופה מזיקה למי שנוטל אותה גם בצורה מושכלת.
אבל לי נאמר מהרופא שלי לכאב שאפשר לחיות עם התרופה וכי הגוף יודע לפרק אותה בצורה טובה כל עוד הכבד והכליות במצב בגדר הנורמה.
מה שאתה אומר בעצם שהרופא שלי הטעה אותי כי אני פה רוצה להתמם ולומר שאם הייתי יודע זאת לא היתי מכניס אותה לפי .
תוכל בבקשה להיות יותר ספציפי בהקשר לנזקים שהתרופה יכולה לגרום חוץ מהתלות..?
מה היית עושה במקומי?
המצב שאני נמצא בו ממש מורכב והאחריות על כתפיי כבדה ואני לא מוצא פתרון.
אני מקווה שתוכל לתת לי עצה ( לא כמו ללכת למרכז גמילה.כו. ) כי לא אעשה זאת
והאנשים שנמצאים שם אני והם ממגדר אחר לגמרי..
תודה לך ..
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה מפרפ' דנון
פרופ` פנחס דנון25/05/2016שלום מיכאל
התמכרות לאוקסיקודון וכל המשפחה בעיה מאוד גדולה. לבעיה זו ישנן השפעות שליליות בכל המערכות בגוף
ולא נכון לטפל בבעיה דרך פורום בהמלצות "יבשות" וכלליות. (מבחינה מעשית מטרה של פורום לתת מידע ולשלוח אנשים לטיפול במקומות הנכונים)
לכן המלצתי עבורך לגשת למרכז גמילה או לרופא מומחה ולעבור גמילה בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)