גמילה מוחלטת מקולה - איך נכון לבצע זאת ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מוחלטת מקולה - איך נכון לבצע זאת ?
    יקיר
    11/06/2016

שלום.אני בן 35 ומגיל נערות שותה כל יום בממוצע 1/2 ליטר קולה לפחות.
    אינני שמן בצורה חריגה. הקולה גורמת לי תחושה של רוגע והנאה למספר שעות מה שמביא לרצון לצרוך שוב את המשקה לאחר מספר שעות וחוזר חלילה...
    מה ממכר בקולה? האם זהו הקפאין? הסוכר הרב? או השילוב בין שניהם?
    האם מעבר למשקה קולה ללא סוכר יכול לסייע בגמילה מהמשקה בשלב ביניים ובכלל איך אפשר להפסיק את צריכת הקולה לחלוטין?
    ניסיתי לעבור למתכונת של שתיה פעם בשבוע אבל ברגע שאני "נוגע" אני מוצא את עצמי חוזר שוב למעגל...
    אודה לעצת מומחי הפורום כיצד ניתן להגמל מהקולה היות והיא בפרט עבורי כסובל מחרדה היא "פעמיים" לא בריאה בשל תכונותיה המעוררות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גמילה מוחלטת מקולה - איך נכון לבצע זאת ? - תגובה

פרופ` פנחס דנון
    13/06/2016

יקיר שלום
    קולה ממכרת בכמה רמות קפאין סוכר חומרים משמרים
    יתרון הוא אפשר להגמל בקלות יחסית.
    צריך לא לקנות בכלל תוך כמה ימים גוף יתנקה מעצמו

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמילה מוחלטת מקולה - תוספת

פרופ` פנחס דנון
    13/06/2016

אם לא מסוגלים להפסיק בפעם אחת ולעשות גמילה יבישה ומהירה מומלץ לנסות להוריד 100 ס"ס כל כמה ימים עד להפסקה. בצורה זו אולי יהיו פחות תופעות לוואי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו