מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעל מכור למין שלא נגמלדורית29/04/2017
אנחנו נשואים 30 שנה מתוכם 25 שנה המכרות למין הייתה ברדיפה אחרי נשים לילה לילה ללא הבחנה, תוך ניצול נשים חלשות ותוך הדגשה כי הוא שונא נשים. (ברור כי הוא זקוק להן לצורך הנפשי) עם יחס עויין למשפחה (לאשה ולילדים) מחוסר מודעות לעניין הבנתי שהוא בורח כי אני לא בסדר ידע להאשים אותי בכל. ידעתי שיש בחורות,לא חיפשתי לא ידעתי ממש. במשבר גדול לפני 15 שנה ידעתי שהוא בכל אתרי ההכרויות. לא עשיתי כלום. בחמש שנים האחרונות הוא בהתמכרות מינית פנימית כלומר בעיקר מציצנות ואוננות על חשבון שעות העבודה. כשגיליתי את המחלה ותפסתי אותו באמצע פעולה הוא הודה אמר שהוא חולה. הלכנו לטיפול למומחה גדול. לא בטוח שהוא בא לטיפול בשבילו אולי רק בשבילי. זה לא מניב תוצאות. אני ממשיכה לתפוס פעם אחר פעם,אין ספור שקרים וסיפורים. הוא משתף איתי פעולה לפעמים בוכה מודה. כבעל לא מאחר מגיע בזמן בעל למופת לא מחסיר כלום לא אהבה ולא צרכים. מרעיף מפצה משהו. מבטיח שהוא כבר לא שם. אבל כן שם. מחפש בכל מקום אפשרי את האוביקט הבא גם בעיירה הקטנה שלנו. וכל פעם אני מקבלת ציר חדש ונופלת . מאחר והוא בשלבי טיפול החלטתי לתת צאנס. הבעיה שזה לא נגמר. חשבתי על פרוק המשפחה או לפרק או לזעזע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול פסיכולוגי ופסיכיאטרי
פרופ` פנחס דנון30/04/2017שלום,
אינני יודע האם הוא מקבל טיפול משלוב או רק טיפול פסיכולוגי לכן אתייחס כי רק טיפול פסיכולוגי. בן אדם שיש לו התנהגות מסוימת של שנים רבות לא יכול לשנות את התנהגותו תוך מספר שבועות או חודשים. תהליך יכול לקחת שנים ולכן מומלץ להתייעץ עם פסיכיאטר במקביל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)