מכורה לקינוחים עתירי קלוריות בשעות הערב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכורה לקינוחים עתירי קלוריות בשעות הערב
    ענבל
    22/05/2017

שלום. בעבר היו לי הפרעות אכילה של בולמוסים מידי כמה ימים ללא התרוקנות, משום שהייתי מכורה לדיאטות וספירת קלוריות. אלו היו שנים קשות בהן התנדנדתי רבות במשקל. היום אני בת 34, אוכלת יחסית אינטואיטיבית, ללא ספירת קלוריות, אוכל הכל ובהכרח לא אוכל דיאטטי ושום דבר שמזכיר דיאטה. במהלך היום אוכלת שלוש ארוחות מסודרות, כאשר רק בערב נזקקת לקינוח; וכך אני מוצאת את עצמי כל יום לאחר ארוחת הערב הטובה שאכלתי אוכלת טילון ענק של כ400 קלוריות, מתמוגגת מכל ביס.אני גם חשה שאני מכורה להנאה ולטילון, האם זה בסדר? אציין שיש לי בולמוסים מעטים;אחת לשלושה שבועות - חודש, והמשקל יציב יחסית 55 ק"ג על 165 ס"מ. אני ממש מחכה לקינוח העשיר הזה ואני מפחדת שזו גם הפרעה. אשמח להתייחסות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מכורה לקינוחים

דפנה הלמן
    23/05/2017

שלום לך, אני מתרשמת שהצלחת לייצר שגרת אכילה סבירה. מותר ורצוי לפרגן לעצמך! היי קשובה לעצמך , עד כמה הפינוק הזה מפעיל אותך. אם תצליחי להשתחרר מתחושות האשמה, תרוויחי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו