מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מכורה לקינוחים עתירי קלוריות בשעות הערבענבל22/05/2017
שלום. בעבר היו לי הפרעות אכילה של בולמוסים מידי כמה ימים ללא התרוקנות, משום שהייתי מכורה לדיאטות וספירת קלוריות. אלו היו שנים קשות בהן התנדנדתי רבות במשקל. היום אני בת 34, אוכלת יחסית אינטואיטיבית, ללא ספירת קלוריות, אוכל הכל ובהכרח לא אוכל דיאטטי ושום דבר שמזכיר דיאטה. במהלך היום אוכלת שלוש ארוחות מסודרות, כאשר רק בערב נזקקת לקינוח; וכך אני מוצאת את עצמי כל יום לאחר ארוחת הערב הטובה שאכלתי אוכלת טילון ענק של כ400 קלוריות, מתמוגגת מכל ביס.אני גם חשה שאני מכורה להנאה ולטילון, האם זה בסדר? אציין שיש לי בולמוסים מעטים;אחת לשלושה שבועות - חודש, והמשקל יציב יחסית 55 ק"ג על 165 ס"מ. אני ממש מחכה לקינוח העשיר הזה ואני מפחדת שזו גם הפרעה. אשמח להתייחסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכורה לקינוחים
דפנה הלמן23/05/2017שלום לך, אני מתרשמת שהצלחת לייצר שגרת אכילה סבירה. מותר ורצוי לפרגן לעצמך! היי קשובה לעצמך , עד כמה הפינוק הזה מפעיל אותך. אם תצליחי להשתחרר מתחושות האשמה, תרוויחי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)