חרדה שהרגל יהפוך להתמכרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה שהרגל יהפוך להתמכרות
    אבי
    10/09/2017

בן 35 מאובחן עם מחשבות טורדניות
    בשלוש שנים האחרונות אני מזהה אצלי חשק עז וחיפוש אחר ריגושים למין.יש לי תקופות רגועות יותר שלא מפריעות ויש לי תקופות שהחשק אצלי והריגוש ממין עולה.זה מתבטא בהליכה למקומות שיש בהם פעילות מינית כמו סאונות לגברים וחופים מבודדים בגלל הריגוש..אני נלחם עם עצמי שלא ללכת ובתקופות הכי חזקות אצלי אני הולך פעמים בסוף שבוע או 3 לפעמים.כשאני בעצמי לא ממש פעיל אלה רק מביט מהצד וזה מעלה אצלי ריגוש..האם עצם החרדה שזה יהפוך להתמכרות יום יומית ושאני מצליח למנוע מעצמי באמצע השבוע החרדה מיזה שומרת עלי מהתמכרות או שכבר אני מכור בלי קשר..איפה עובר הגבול של החשק המיני שהוא גם חשוב.והאם ידוע לך על שינויים בתזונה או באורח חיים שיכולים להגביר את החשק? יש לי תקופות שאני יכול להזניח את העיסוק בזה אבל נגיד בתקופה האחרונה חזרתי לאכול בשר ואני עוסק בפעילות ספורטיבית ודווקא עכשיו אני מרגיש שהחשק המיני עלה..תודה וסליחה אם חפרתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מין חשק וחוסר חשק

פרופ` פנחס דנון
    11/09/2017

אצל אנשים שסובלים מהפרעה טורדנית כפייתית מרכיב התמכרותי וחרדתי של מין חייב לעבור בדיקה מקצועית.
    לכן המלצה הינה לדון על זה עם גורם מקצועי מטפל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו