סוף סוף אחרי גמילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוף סוף אחרי גמילה
    יאיר
    16/11/2017

שלום. בשעה טובה מזה כשבוע לא שותה בכלל קולה זאת לאחר הפסקה הדרגתית ממצב של 1 ליטר קבוע ביום בהפחתה של 100 מ"ל בכל שבוע. בנוסף בגלל הפרעת חרדה אני מטופל שנים בכדורי קלונקס במינון 2 מג. היות ותחת מינון זה בשילוב תרופה ממשפחת ה- SSRI הייתה השפעה סבירה אך לא מלאה הועלה מינון הקלונקס ל-3 מג. בתחילה הייתה חוסר יכולת להתעורר בזמן למרות שינה של 8 שעות בלילה ולאט לאט זה השתפר יחד עם שיפור בחרדה. כעת שאין במחזור הדם קבוע את הקולה שהיוותה מן קונטרה מעוררת לקלונקס חזרתי להרגיש עייף מאוד, תשוש,כבד יתר על המידה (אין לי כח להתגלח או להתקלח ואני פוסח על מקלחות כי פשוט אני מאוד עייף). לא זכורה לי עייפות ותשישות כזו כאשר הייתי תחת מינון קלונקס 2 מג. בעקבות כך, האם יהיה נכון בשלב זה לרדת חזרה בהדרגה כמובן בתיאום עם הרופא המטפל ל- 2 מג קלונקס או להמתין 6 שבועות מלאים בלי קולה ואז לבחון אולי העייפות והכבדות הן חלק מתופעות גמילה זמניות מהקולה אשר הגוף הורגל שנים לקבל יום יום? אולי אז הגוף יהיה מאוזן יותר ויהיה נכון יותר להמתין עם הירידה במינון כיון שקיימת האופציה להתגברות חרדות. אודה לעצתך בהתעלם מעניין נושא ההתמכרות לקלונקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סוף סוף אחרי גמילה

הוספת תגובה

• גמילה מכדורים

פרופ` פנחס דנון
    17/11/2017

בוקר טוב ממליץ לבצע גמילה מכדורים רק במעקב ווהתיעצות עם רופא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו