מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התקפי חרדה-איזון נפשיחצי מת04/03/2018
פרופסור דנון שלום, אנא קרא דבריי עד הסוף בבקשה ממך:
מטופל שנים בוייפקס XR במינון 150 מ"ג + קלונקס 3 מ"ג בהתאמה אישית של פסיכיאטר בכיר וזה עוזר לי מאוד כנגד חרדה ומניעת התקפי חרדה למרות הקושי להתעורר בבוקר.
בתאריך 30/09/2017 קיבלתי זריקת סטרואידים לישבן
(שם הזריקה DIPROSPAN 2ML)
ערב אחרי, התחילה עצבנות קשה והמצב התדרדר לחרדה ודיכאון משבית וחזרה של התקפי חרדה שלא עוזבים אותי עד היום (חלפו 5 חודשים מאז הזרקת הסטרואיד בשחרור מושהה ואני לא יכול לספור יומיים רצוף שבהם הרגשתי ללא חרדות)
עשיתי בדיקות דם ופרט לכולסטרול גבוה ותפקוד כבד GPT
קצת מוגבר הכל תקין.
לפני כחודשיים חזרתי לפסיכיאטר הבכיר וסיפרתי לו על הרגשתי הרעה כמו גיהנום. הרופא הבכיר אמר שסביר וזה מהסטרואידים שיכולים לגרום לכל מיני תופעות ממושכות כולל אלו שאני מתאר ואין מה לשנות את המינון התרופתי אלא לחכות עד שיתפנו מהגוף ובנתיים לעסוק בדברים אחרים שמפיגים חרדה כמו לעשות ספורט/יוגה/לצאת יותר עם חברים או עם האישה עד שהגוף יתאזן מחדש.
לגבי הקולה שאני שותה כל יום כי אני "מכור" אומר הפסיכיאטר שאין כל בעיה לרדת במינון מ-2 בקבוקים ליום ל-2 בקבוקים בשבוע ולשתות מידי פעם ולא כל יום וטוען שההפחתה לא קשורה להתגברות פיזיולגית של חרדה או להחמרה ומדובר בחרדות שלי שגורמות לחרדה בנוגע להפחתת קולה.
האם בשלב בו אני מצוי תחת התקפי חרדה יום-יומיים זה יהיה זה רעיון גרוע להתחיל ירידה הדרגתית בשתייה קולה אליה אני מכור וכדאי להמתין ולעשות זאת רק כאשר לא אהיה תחת סבל רב של התקפי חרדה, כלומר מאוזן נפשית ? בנתיים להמשיך לשתות קולה כפי שאני רגיל לפרק זמן של עוד 3 חודשים עד שתחלוף ההשפעה/הגמילה מהסטרואידים?
אני מאוד רוצה להפטר כבר מהקולה הזאת שאני מכור אליה ממש כמו סם וגורמת לי לכרס שמנה ופנים נפוחות.
לדעתך יש לגשת לחוות דעת נוספת או להמתין כדבר הפסיכיאטר הקיים עד חודש מאי לביקורת הבאה אצלו בציפייה כי כל זה יהיה מאחוריי?
אני מצר על ריבוי הפניות אך הודות לפורום אני מצליח לקבל כוחות להמשיך להיאבק עד שאנצח ! תודה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב להבין פעם שנייה
פרופ` פנחס דנון05/03/2018לא ניתן ולא ייתן המלצות על מינוני תרופות במסגרת הפורום
זה רשלני !!!!!!!!!
לכן בשאלות ספציפיות רק אמליץ פעם נוספת לפנות לרופא מטפל בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)