מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התמכרות לקניות בגדים חייבת עזרהא18/04/2018
שלום,
בשנה האחרונה אני הרגשתי שמשהו רע מאוד עבר עלי במשך מספר לא קטן של שנים ולצערי עדיין נמשך (בערך 6 שנים לפחות) ורק כאשר קרסתי תחת העומס והבלאגן כשהייתי צריכה לחפש משהו ותוך כדי ראיתי את כמויות הבגדים שקניתי שלא הספקתי אפילו ללבוש ואת חלקם אני אפילו לא כל כך אוהבת הבנתי שמשהו בהתנהלות שלי היה מאוד לא טוב... הבעיה שגם כשאמרתי לעצמי שאני לא אקנה יותר הרבה בגדים בכל פעם כשיצאתי מהבית עמד לי מול העיניים מבצע מפתה אחר והפיתויים גדולים וכך יוצא שאני לא רגועה אפילו כשאני בבית וחושבת על הפריט שלא קניתי ואני נכנסת ללופ כזה שלא עובר וגם כשאני כבר קונה את מה שרציתי תחושת הסיפוק נעלמת מאוד מהר ואני חושבת על הפריט הבא... אני סובלת מזה מאוד ורוצה לצאת מההתמכרות לקניות שמסחררת אותי ולא מאפשרת לי מרגוע, אני חסרת אונים והסיפוק קצר טווח ואפילו אחרי שקניתי אני עדיין משווה עם מה שויתרתי עליו... האם ישנה דרך בכלל לצאת מזה?! מה עלי לעשות?!
תודה רבה מראש!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להתחיל טיפול פסיכולוגי
פרופ` פנחס דנון29/04/2018מומלץ להתחיל טיפול פסיכולוגי בתחום התמכרות לקניות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)