שתיית נס קפה בעת תקופה גמילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתיית נס קפה בעת תקופה גמילה
    ליאור
    22/05/2018

שלום. לאחר הפחתה הדרגתית בצריכה קוקה קולה הגעתי לרמה של 0 משקה ביום זה כבר שבוע ימים.
    אני מרגיש עלייה בחרדות.
    אציין שבבוקר אני ממשיך לצרוך כוס נפה קפה עם קפה רגיל וכפית סוכר. כאשר אני מוסיף עוד כוס נס קפה אחר הצהריים יש הקלה במצב. המטרה: להגמל לגמרי מקולה ולא מנס קפה שהוא לא מזיק בכמות של 2 כוסות ליום.
    האם אני מזיק לתהליך בכך שאני שותה נס קפה וזה "מזכיר" למוח את הקולה ועלי להפסיק לחלוטין כדי להגמל מהקולה ולא לחוות את תסמיני הגמילה בדמות הגברת חרדה?
    אין ספק שהקפה אחר הצהריים משחרר אותי מחרדה למשך כמה שעות אך אני חושש שזה בדיוק כמו שאני שוב נוגע בקולה כלומר שוב צורך משקה שמכיל קפאין וסוכר ולכן כך לא אגמל לעולם אם לא אחתוך קפאין לגמרי.
    אודה לחוות דעתך לגבי המשך שתיית 2 נס קפה ביום כאשר נמצאים בגמילה מקוקה קולה וחווים תסמינים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אפשר עם שתי קוסות קפה ליום

פרופ` פנחס דנון
    24/05/2018

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שתי כוסות קפה תיקון !!

פרופ` פנחס דנון
    24/05/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו