התנהלות נכונה בתהליך גמילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנהלות נכונה בתהליך גמילה
    שואל
    29/05/2018

שלום ד"ר. מהו מקסימום משך תופעות הגמילה מקוקה קולה?
    אני בניסיון חוזר,הפעם בהפסקה איטית.
    כעת "נקי" כבר 15 יום ומופיעה עלייה בחרדה שממנה אני גם כך סובל אך מאוזן בעזרת תרופות כנראה כתופעת גמילה.
    האם אני לא מזיק לתהליך בכך שאני שותה כוס נס אחת בבוקר עם כפית סוכר ועוד אחת בערב?
    (כלומר האם עדיף בתהליך גמילה מקולה לא לתת לגוף כלל קפאין וסוכר גם לא דרך נס קפה משך תקופת הגמילה?)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קולה

פרופ` פנחס דנון
    30/05/2018

תגובה להפסקת קולה הינה אישית. משתנה מבן אדם לאחר. לכן במצב שיש תופעות גמילה צריך לחכות ולתת לגוף לחזור למצב תקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מניח שאם

שואל
    30/05/2018

אני מניח שאם לא הייתי מטופל ב-2 סוגי תרופות נוגדות חרדה ולא הייתי סובל מהפרעת החרדה בבסיס אז היו לי יומיים-שלושה של כאבי ראש וזה הכל.
    כנראה היות ומתרחש כאן איזון מחדש ללא השפעת הסוכר שמפיג כנראה חרדה בכמות גבוהה ומכאן ההתמכרות.
    מקווה שעשיתי צעד נכון והסבל יהיה יגיע לסופו במהרה.
    תודה על כל התמיכה לאורך הדרך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו