מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחי התאום התמכרות למשחקי מחשבYuvi14/08/2018
היי, אחי התאום סובל מחרדות חברתיות מאז גיל ההתבגרות.
כיום הוא בן 22.
אחי לא טס לפולין, לא התגייס (הוא עשה שירות לאומי) והקדר שלנו מורכב מאוד, כי מצד אחד אני רוצה לעזור לו ומצד שני קשה לי מאוד לעזור לו כי הוא לא מנסה לקבל עזרה.
הוא מכור למשחקי מחשב ומבלה כל היום בחדר. וההורים שלי לא יכולים לעשןת עם זה כלום. הוא סיים שירות לאומי לפני כ3 חודשים ומאז לא עובד בכלום. ניתק קשר מהחברים שלו וממש מכור למחשב.
אני באמת אבודה. לא יודעת מה אפשר לעשות. חשבתי לעשות מעין התערבות ולהזמין את כל החברים שלו אבל חוששת שאחי רגיש מדיי ויגיב בצורה לא טובה. ההורים שלי לקחו אותו למיטב המטפלים ושום דבר לא עזר.
מה אפשר לעשות? אני באמת אעשה הכל כדי לעזור לו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה חברתית והתמכרות למחשב
אבי יקיר14/08/2018יובי היי,
אתחיל מהסוף. את כותבת שההורים לקחו אותו למיטב המטפלים ושום דבר לא עזר... כלומר, אני מעריך שהוא עבר טיפולים שונים בחרדה החברתית ממנה הוא סובל ודבר לא עזר. בהנחה כי אינו נוטל חומרים משני מצב רוח כמו סמים, אלכוהול או כדורי הרגעה, אנסה בזהירות להמשיך. מהתיאור שלך ברור שהוא אינו סובל מחרדה כשהוא עסוק שעות רבות במשחקי המחשב, להיפך זה אפילו "מרכך" מאד את הבעיה. ההימנעות מיחסים חברתיים "טובה" לו, בעיניו. בעצם, מי שסובל כיום הם הורייך ואת. לא נראה לי שהוא סובל. ההתמכרות למשחקי המחשב "מגינה" עליו מיחסים אמיתיים מהם הוא מנסה להימנע.. אולי העצה שלי קצת מוזרה. מי שצריך לשנות את הגישה כלפי אחיך הם הורייך ואת. גם אתם עשיתם הכל ודבר לא עזר. בשלב ראשון, הייתי מציע לכם להיפגש עם מטפל מומחה לטיפול בהתמכרויות שיעזור לכם להתמודד עם הבעייה של אחיך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)