מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמילה מטרמדקס מתי מסתיימות תופעות הלוואי?לאה18/09/2018
שלום לכם,
אני בת 60. לפני כחודשיים שברתי את ידי, שבר מורכב ונותחתי (פלטה וברגים). ההתאוששות (מכאבים) נמשכת תקופה ארוכה למדי. התחלתי במשככים ״פשוטים״ ובשלב מסויים (הייתי מורה בחופשת קיץ) הגעתי לטרמדקס 200 בשחרור מושהה. החשש מהתמכרות קינן בי (למרות שלא נהגתי קודם לאירוע ליטול כדורים כלל, איני שותה וכו) וירדתי לטרמדקס 100 בהדרגה. כעת אני ארבעה ימים ללא טרמדקס כל רפרטואר תופעות הגמילה פוקד אותי. הזעה, בחילה, העדר יכולת להירדם, ותופעות מערכת העיכול. אני נחושה. יש לי בית תומך. כמה זמן אמורות התופעות להימשך? הצעה אחרת להמשך? (מזל שעוד מעט חופשת סוכות😉 תודה על המענה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמילה מטרמדקס
אבי יקיר20/09/2018תופעות הגמילה מטרמדקס: הזעה, היעדר שליטה בגפיים, קושי בהירדמות, עלולות להימשך גם מספר שבועות. תכנסי לאתרים מקצועיים באינטרנט ותקבלי מושג ברור יותר
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
מאמרים אחרונים
טובי פלד
| 13/09/2021
היועצים שלנו
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)