סיכויי חזרה של מכור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיכויי חזרה של מכור
    אילנית
    25/10/2018

הכרתי בחור מקסים, על הפגישה הראשונה הוא אמר שהוא רוצה להיות כנה איתי ושהוא אלכוהוליסט. הוא נגמל ולא נגע באלכוהול כבר יותר משנה והוא שיקם את עצמו. ובאמת על פניו הוא נראה ממש בחור טוב, עבודה טובה וכאלה. הוא מאוד מוצה חן בעיני ואני מעריכה את הכנות שלו, אבל אני לא יודעת אם אני רוצה להכניס לחיים שלי אדם כזה, בטח להיקשר אליו רגשית ומי יודע מה בעתיד... מה הסיכויים של אדם כמו שתיארתי לחזור לשתות? האם זה סיכון ששווה לקחת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיכויי חזרה של מכור

הוספת תגובה

• יחסים עם אלכוהוליסט

אבי יקיר
    25/10/2018

אילנית שלום,
    שאלת שאלה קשה. איני יודע כמה שנים הוא שתה? האם השתייה כללה שתיית בוקר? מצד אחד, לדבריו, הוא נגמל מזה שנה וזה אומר שהוא אמור היה לעבור תהליך הכולל גם טיפול נפשי. האם לאורך תקופת השתייה הוא עבד ותפקד? בכלל בטיפול בהתמכרויות, נהוג לומר כי "ניקיון" של שנה מאלכוהול, הוא רק תחילה של תהליך.. תהליך מבורך ואפשרי שחברך נמצא בתהליך הזה. איני יכול לומר בודאות. נכון היה שיגיע לייעוץ אצל מומחה להתמכרויות, ע"מ לבדוק איזה תהליך הוא עבר?
    אבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו