פורנו כחלופה ליחסי מין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פורנו כחלופה ליחסי מין
    ת
    04/11/2018

אני עברתי תקופה קשה, פיזית ונפשית, שמנעה ממני לקיים יחסי מין עם בעלי למשך תקופה ארוכה. אני נתתי לו "אישור" לראות פורנו, הוא עשה את זה גם לפני, אבל הפעם שירגיש חופשי והוא ניצל את "האישור" במלואו ובגלל שאני עודדתי אותו לזה הוא מרשה לעצמו לראות עוד ועוד בכל שעות היום. אני חזרתי לפעילות ורוצה לקיים איתו יחסי מין, אבל אני כבר לא מספיקה לו ואחרי המעשה ולפני המעשה הוא צופה בפורנו, לפעמים גם בזמן... הבנתי שהתמכרות היא התנהגות שמשבשת את חיי היום יום, ואני לא חושבת שהוא צופה בעבודה והוא בסדר עם הילדים, אבל האם ההתנהגות כמו שתיארתי היא לא חריגה ודורשת טיפול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פורנו כחלופה ליחסי מין

הוספת תגובה

• התמכרות לפורנו

אבי יקיר
    05/11/2018

ת שלום,
    מצד אחד, את נתת לו אישור ובזה איפשרת לו לצפות בפורנו באישורך. מצד שני, לצפייה בפורנו,עקב הנגישות הרבה, יש אופי התמכרותי בהחלט וזה עלול לפגוע לא רק ביחסים ביניכם אלא גם בתחומים אחרים. אם את מרגישה שהפגיעה ביחסים ביניכם גדולה, הייתי מציע שתחשבי כיצד להציג בפניו את הפגיעה וכיצד היית רוצה לשקם את היחסים ביניכם? כך גם תוכלי להיווכח במידת המחויבות שלו ליחסים ביניכם. חשוב לא להגיע למצב של אולטימטום חסר מוצא, אלא לשיתוף פעולה לגבי העתיד. במידה ותהיה הסכמה מצידו, ניתן בהחלט לטפל בבעיית ההתמכרות לפורנו.
    אבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו