עשיתי עם חבר שלי סקס וההורים שלו תפסו אותנו לא ספאם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עשיתי עם חבר שלי סקס וההורים שלו תפסו אותנו לא ספאם
    הומו בן 12
    12/12/2018

פעם אחת בחופש חנוכה ישנתי אצל חבר שלי והיה לשנינו חם אז הורדנו חולצות ועם איך שהוא נראה ישר התאהבתי בו וגם אני הייתי מאוהב בו בממזמן אבל בפעם הזאת ישר התאהבתי בו ואז אמרתי לו שנעשה כאילו שאנחנו הומואים ועשינו את זה וזיינו אחד את השני בתחת ואז מצצנו אחד לשני וגמרנו אחד על השני וגם התפשטנו והתנשקנו צרפתית ואז שנינו התחרמנו התחבקנו בעירום וליטפנו אחד לשני את הבולבול ואז הוא לקח שם אונס הוא לקח למרות שהוא בן 12 ומותר מגיל 12 ואז הוא אנס אותי וזיין אותי חזק חזק בתחת ואז הוא גמר והשטין לי לתוך הפה ואז אנחנו דחפנו אחד לשני דברים לתחת ואז ההורים שלו הגיעו ותפסו אותנו עושים סקס והכניסו אותנו בעירום לתוך חדר חצי מטר על חצי מטר שיש שם רק אסלה ונעלו את הדלת וכיבו את האור והשאירו אותנו שמה כל הלילה ובבוקר העיפו אותנו בכוח על הגינה שלהם מתחת לבית בעירום וקיללו אותנו ונתנו לנו מכות בתחת ובבולבול ובלחי ובבטן ובגב ואז נעלו את הבית ואני וחבר שלי הלכנו אלי מה עכשיו לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לנער ללא שם

אבי יקיר
    13/12/2018

מצטער, טעית בפורום. נסה בפורום נוער וצעירים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו