חברה שלי ואני לסביות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חברה שלי ואני לסביות
    לסבית מאוננת
    12/12/2018

פעם אחת אני ישנתי אצל חברה שלי ואני ישנה אצלה הרבה ואנחנו ישנות באותה מיטה מיטת יחיד קטנה ולפני שבוע אני ישנתי אצלה ואני התקלחתי וכשסיימתי אני התלבשתי ואז חברה שלי נכנסה להתקלח ואני הצצתי עליה והיא לא ידעה שהצצתי עליה ואז אני הלכתי למיטת יחיד שלנו והיא באה עם חלוק וישר נכנסה למיטה בלי להתלבש ונשארה עם החלוק ואני שאלתי אותה למה היא לא מתלבשת והיא אמרה שחם לה ואז דיברנו ואחרי כמה דקות היא לקחה את יד שלי ושמה על איבר מינה מתחת לחלוק ואני שאלתי אותה מה היא עושה והיא אמרה שאני אשאיר את היד שלי שם ואז היא אוננה עם היד שלי ואיבר מינה ואמרה שהיא רק רוצה לאונן ולהתמזמז איתי והסכמתי ואז היא הכניסה לי יד לחולצה ונגעה לי בציצים ואז היא הפשיטה אותי ועשינו סקס לסביות ואז כשהלכנו לישון הלכנו לישון בלי בגדים ועם שמיכה והתחבקנו תוך כדי שינה והתנשקנו צרפתית ואז כשקמנו אנחנו התלבשנו והמשכנו כרגיל ואני לא יודעת מה לעשות עכשיו אפשר עזרה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חברה שלי ואני לסביות

הוספת תגובה

• לנערה ללא שם

אבי יקיר
    13/12/2018

שלום לך,
    מצטער טעית בפורום. נסי בפורום נוער וצעירים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו