מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שימוש בווליום וקונצ'רטה למכורליאור16/01/2019
שלום וברכה,
בעלי מכור לסמים קשים שנקי כבר 9 שנים.. עם זאת הוא עדיין מעשן קנאביס כל השנים האלו.. הוא מעשן רק בערב ולעולם לא במשך היום. בחצי שנה האחרונה החל ליטול קונצ'רטה במרשם רופא לאחר שעבר אבחון כסובל מהפרעות קשב וריכוז... המטרה הייתה לעזור לו ללמוד אך הוא טרם החל את לימודיו ובכל זאת נוטל את התרופה מדי יום. המינונים השתנו עכשיו לוקח חצי כדור של 35 נראה לי משהו כזה.. בנוסף לפני חודשיים מצאתי אצלו בתיק כדורי ווליום ולאחר שפניתי אליו ודרשתי שיפסיק הוא טען שזה מאזן את הקונצ'רטה.. כדי שיוכל לישון...( בזמן שעבד עבודץ לילה) בכל מקרה הוא עדיין לוקח ווליום ביחד עם הקונצ'רטה. שאלתי היא האם זה בכלל הגיוני שמכור יצרוך תרופות כאלו? מה ההשפעה של שתי התרופות ביחד? והאם השילוב ביניהן בעצם יוצר היי? בקיצור האם הוא עושה אביוז לתרופות? אציין שהוא גם מאוד עייף וישן הרבה..
בתודה ובברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכור וכדורים
אבי יקיר16/01/2019ליאור שלום,
תשובתי עלולה להיות לא פשוטה. מכור לסמים קשים בעבר, המעשן קנאביס כל השנים? אני לא הייתי מכנה אותו "נקי" מסמים. שימוש לרעה בתרופות מרשם נפוץ מאד אצל מכורים לסמים. גם תרופות אלה נחשבות, בשימוש יתר, לסמים והן לעתים מסוכנות יותר. כמובן שקיימת אצלו הכחשה לשימוש המוגזם. להיכן הוא יגיע עם השימוש הזה? אני לא יודע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)