שימוש בווליום וקונצ'רטה למכור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש בווליום וקונצ'רטה למכור
    ליאור
    16/01/2019

שלום וברכה,
    בעלי מכור לסמים קשים שנקי כבר 9 שנים.. עם זאת הוא עדיין מעשן קנאביס כל השנים האלו.. הוא מעשן רק בערב ולעולם לא במשך היום. בחצי שנה האחרונה החל ליטול קונצ'רטה במרשם רופא לאחר שעבר אבחון כסובל מהפרעות קשב וריכוז... המטרה הייתה לעזור לו ללמוד אך הוא טרם החל את לימודיו ובכל זאת נוטל את התרופה מדי יום. המינונים השתנו עכשיו לוקח חצי כדור של 35 נראה לי משהו כזה.. בנוסף לפני חודשיים מצאתי אצלו בתיק כדורי ווליום ולאחר שפניתי אליו ודרשתי שיפסיק הוא טען שזה מאזן את הקונצ'רטה.. כדי שיוכל לישון...( בזמן שעבד עבודץ לילה) בכל מקרה הוא עדיין לוקח ווליום ביחד עם הקונצ'רטה. שאלתי היא האם זה בכלל הגיוני שמכור יצרוך תרופות כאלו? מה ההשפעה של שתי התרופות ביחד? והאם השילוב ביניהן בעצם יוצר היי? בקיצור האם הוא עושה אביוז לתרופות? אציין שהוא גם מאוד עייף וישן הרבה..
    בתודה ובברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מכור וכדורים

אבי יקיר
    16/01/2019

ליאור שלום,
    תשובתי עלולה להיות לא פשוטה. מכור לסמים קשים בעבר, המעשן קנאביס כל השנים? אני לא הייתי מכנה אותו "נקי" מסמים. שימוש לרעה בתרופות מרשם נפוץ מאד אצל מכורים לסמים. גם תרופות אלה נחשבות, בשימוש יתר, לסמים והן לעתים מסוכנות יותר. כמובן שקיימת אצלו הכחשה לשימוש המוגזם. להיכן הוא יגיע עם השימוש הזה? אני לא יודע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו