מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת שימוש בחשישמעשן11/06/2008
אני בן 29, לפני שבוע, לאחר מספר שנים של עישון חשיש על בסיס יומיומי (עם הפסקות יזומות מדי פעם), החלטתי לשים סוף להרגל/שימוש/ התמכרות ו"חתכתי" בצורה חדה והחלטית .. התחושה הפיזית הרעה הזכורה לי ממקרים קודמים חזרה גם הפעם (גלי חום, קשיים בהירדמות) ומצב הרוח גם הוא אינו בשמיים, אך אני בהחלט מזהה מגמת ירידה ב"עצבנות" ומרגיש בסה"כ בשליטה . למזלי התברכתי בבת זוג תומכת, מבינה ומחזקת (שמעולם לא עישנה) ואני בהחלט מרגיש שהגמילה איננה בשמים. מעיון בפורום עולה בי התחושה שאתה נוטה להמליץ על טיפול תרופתי/ פסיכולוגי לאנשים במצבי, אך אני חושש מהתיוג הנלווה ומתופעות לוואי של טיפול תרופתי. האם לא ניתן לעבור תהליך זה לבד ובדיסקרטיות? האם ישנן השלכות נוספות לגמילה עצמאית שכזו? תודה מראש, מעושן לשעבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להלחם בסטיגמה
פרופ` פנחס דנון12/06/2008גמילה יבשה אכן אפשרי לגמילה מחשיש
אתה עלול לסבול מתופעות גמילה ימים עד שבוע שבועים ולאחר מכן תופעות אלו יעלמו בהדרגה
אך אם תחליט לעזר בעזרה מקצועית אולי לא יהיו תופעות לוואי. . .
לבחירתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)