תהליך גמילה מחשיש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תהליך גמילה מחשיש
    ל.א.
    15/06/2008

הבת שלי מדוכאת מאוד ומכורה מאוד לחשיש כבר שנים
    היא אובחנה בכל מיני דברים כולל חרדה חברתית שהקשתה עליה להמצא עם אנשים אבל הצליחה לתפקד פחות או יותר עד עכשיו בלי תרופות ולאחרונה חוותה משבר קשה שלא מאפשר לה לצאת בכלל,להתקלח,להחליף בגדים,לאכול,כל תפקוד כללי הוא יותר מדי פתאום,והמחשבות המענות לא עוזבות אותה
    הפסיכיאטר המטפל אמר שחייבים גמילה עכשיו ואי אפשר לדחות יותר
    היא מפחדת להמצא עם אנשים,איפה אפשר להגמל או לקבל קצת הקלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תהליך גמילה מחשיש

הוספת תגובה

• פרסמתי את תגובתי בפורום השני

פרופ` פנחס דנון
    16/06/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין יציאה

חסוי
    05/10/2008

גם אם היא תפסיק אז מתישהו היא תחזור לזה ואת זה אני אומר מניסיון כי כל נרקומן שמתנקה מסמים מתפתה לחזור אליהם וזה כי מתי שאתה נקי הפיתוי שלך לחזור לסם הוא פי שבע כי אתה רוצה להרגיש את הפעם הראשונה של השימוש ממש כמו בהתחלה כי הגוף התנקה להפסיק זה אפשרי אבל לא להתפתות לזה שוב זה החלק הקשה בגלל זה כל נרקומן שנגמל חוזר מתישהו להשתמש בסמים בין אם קלים או קשים אבל שיהיה בהצלחה בכל זאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז זהו חבל שאתה טועה ומטעה

מיקה
    05/10/2008

הייתי שוקלת את המילים וה "עידוד" שלך לפני שאתה מחלק אותו לאנשים ובטח שלא לאמא מודאגת. נרקומן גם לסמים קשים וגם לקלים לדעתי כן יכול לצאת מזה..ויש אנשים כאלה- אולי בסמים קשים פחות - אבל יש!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו