אלכוהוליסטית שצריכה להתייעץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלכוהוליסטית שצריכה להתייעץ
    נועה
    30/09/2022

שלום לכולם, אני שותה למעלה מ13 שנים באופן יחסית כבד. לא בכל יום, אבל ללא ספק באופן שפוגע באורח חיי ובגופי. הייתי בגמילה קצרה שאני מרגישה שהועילה לי. אני שותה ממש מידי פעם אבל כששותה אלכוהול שותה בכמויות,מתפזרת,לא מגיעה ולא מוכנה לצאת מהמיטה כי אני לא מרגישה טוב פיזית ונפשית. מצד שני אני בחורה צעירה ואנרגטית אני מאוד אוהבת ללכת למקומות שיש בהם מוזיקה,רעש והרבה אנשים. אני בדרכ נמנעת ללכת למקומות כאלה אבל מרגישה בודדה ומיובשת וחסרים לי חיי החברה האלה. האם יש למישהו עצה כיצד להתמודד עם הדיסוננס הזה? עם הקושי בין רצון לחיי חברה לבין התמכרות הרסנית לאלכוהול. אני ממש מיואשת כבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עצה טובה

ליאור
    05/10/2022

תעשי חשבון איזו חברה את מחפשת , של שיכורים או בני-אדם פיכחים. אחרי 20 שנה שהייתי בגיהנום של אלכוהול אני מייעץ לך שעדיף להיות לבד מאשר לשתות אלכוהול. גם לצאת מהבית ולעשות הליכה זה גם נותן הרגשה טובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו