התמכרות להימורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התמכרות להימורים
    דנה
    30/06/2008

שלום הוריי מכורים להימורים, מדובר על תקופה של 30 שנים בהם הוריי יחד מהמרים בכל דרך אפשרית, משחקי קלפים, קזינו, מועדוני בינגו וכיוב'.מדובר ב4 - 5 פעמים בשבוע. אני ואחיי סובלים מכך מאוד אך לא מהפן הכלכלי, הוריי מעולם לא החסירו מאיתנו דבר, אלא במתחים, מריבות וויכוחים ששוררים בבית בעקבות הדבר. נראה כי אמי סובלת מהבעיה באופן רציני יותר, היא לא מוכנה לוותר על כך. אני הבת הבכורה נשואה ומזה שנתיים איני גרה בבית אך אחי הצעיר (היחיד שמתגורר בבית) סובל מכך מאוד. משך 30 שנים הוריי רבים רק מהסיבה הזאת ורק בעקבות הרעל הזה. הצבתי לאימי אולטימטום ברור שהוא אנחנו, הילדים, או ההימורים וכהרף עין היא בחרה באפשרות השנייה, דבר שפגע בכולנו מאוד. אבי הסכים לאולטימטום והתחייב שלא להמר יותר. אימי לא מוכנה לשמוע דבר בעניין טיפול היא בטוחה שהיא בשליטה והתירוץ שלה מאז ומתמיד היה שזו ההנאה שלה ופורקן המתחים. אני יודעת שהיא זקוקה לעזרה אך איני יודעת מה לעשות בעניין תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התמכרות להימורים

הוספת תגובה

• מצטער לשמוע אבל. . .

פרופ` פנחס דנון
    30/06/2008

שלום לך,
    מצטער לשמוע מה אתם עוברים כמשפחה אבל אין דרך חוץ מלשכנע את הוריך לקבל טיפול בנושא
    אם לא יסכמו כמובן תמיד אפשר לפנות לרשויות (רווחה, עובדים סוציאליים וכו") אבל כל פנייה זו עלולה לגרוםלבעיות משפטיות ומלחמות תוך משפחתיות. . .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו