מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעלי מכור לפורנופשוט26/07/2008
אנו נשואים שנה. מתחילת היחסים, ראיתי שבעצם ,יש מעט יחסי מין והתפלאתי. הוא אוהב אותי מאוד ואין לי ספק בו.גם לא זעיר. אני שלמה ואוהבת. קראתי המון, על ההתמכרות הזו ,ואני מבינה ממה היא נובעת. אך, כשאנו מדברים על זה, הוא טוען שלא יכול להבטיח לי ,שלא יענג את עצמו לבד. ולי אין תשובות ,שהרי אני יודעת, זה מאוד טיבעי. אבל אני רואה ,שאין יום שאינו בורח, באמצע היום הביתה,ולי זה כ"כ ברור. אין יום ,שבו הוא ילא מצא לבד בבית,שזה לא יקרה.הוא טוען שכן,ולצערי זה פעם הראשונה שהוא משקר לי. אני הרי רואה זאת בעיניו.אבל לא רוצה להוכיח אותו. אני תוהה ,האם לא כל הדרייב המיקצועי שלו, נפגע עקב ההתמכרות הזו? אני תוהה גם בקול רם ,שאני חושבת שהסקס לא מספק, מבחינת כמות . שאני מרגישה לא טוב כשאני עוזבת את הבית והוא נשאר, כי אני יודעת ,מה יתרחש ,בשנייה שאלך . ולמרות שזו אוננות , זו תחושה של נבגדות ועל חשבוני. אימו של בעלי מכורה קשה ,לקניות. ואביו לטלווזיה. האח הצעיר מעשן גראס בכמויות ,ולא אתפלא אם גם לו ,יש התמכרות לפורנו. יש לציין שהוא שוכב איתי ,רק כשהוא מכוון לילדים. כשלכאורה ,זה תאריכי הביוץ.אני לא אתפלא אם מנגנון הנפשי שלי, מסרב להיקלט להריון,כתוצאה מזה. איך אני מסבירה לו שזה לא יכול להימשך ככה? שאני פגועה ושזה הורס לנו את החיים ? וגם סיכוי לילדים ? מבלי לפגוע בביטחון בעצמי שלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקוק ליעוץ פסיכולוגי
פרופ` פנחס דנון26/07/2008ענבר שלום,
ישנם מגוון רחב של סיבות להתמכרות לפורנו ובעלך זקוק ליעוץ פסיכולוגי
את יכולה לנסות לשכנע אותו כיעוץ זוגי משפחתי ולא לב דווקא יעוץ לבהתמכרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני כ"כ מבינה אותך..גם אצלי זה ככה
דניאלה24/08/2008אני מעריכה אותך על דרך פעולתך, אני לא הייתי חכמה מספיק וכן הוכחתי והוכחתי אותו..עכשיו אני מנסה להפסיק עם זה ולמצוא את הדרך להסביר לו כמה זה פוגע בי וממרמר אותי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך מגיבים להתמכרות לפורנו
דני סטלני29/08/2008סובלת יקרה אני הינו בעלך עבור אשתי, ומאובחן על ידה וגם על ידיי כמכור לסקס עוד מגיל צעיר. אישתי לאחרונה פוצצה את הזוגיות החולנית ביננו, (אחרי 20 שנים משותפות)כל מה שעשתה לא עזר: ניסתה שיחות ניסתה צעקות, זה רק החריף את המצב אפילו ניסתה למנוע ממני קיום יחסים אינטימיים איתה, לא עזר אלא רק החריף את המצב. שלחה אותי לטיפולים פסיכולוגים למינייהם, למפגשי AA - כלום לא עזר מה שלא עשתה ואני מאמין כי אולי היה עוזר זה: טיפול זוגי טוב משותף לנסות לחבור אלי בשיחות חבריות ע"מ להבין מהן הפנטטזיות האירוטיות שלי ולנסות להיות שותפה להן אם את מרגישה כי איינך יכולה להתחבר לעולמו הארוטי/דמיוני של בעלך, אז כל מה שנותר לך לעשות זה לפרוש מהזוגיות, אם את חשה כי את אוהבת אותו, זה סתם סרט שאת מריצה בראש, תבדקי עם עצמך עד כמה את אוהבת אותו באמת, או אולי את בעצם אוהבת תדמית כלשהי הקשורה בו ואם את מוכנה לקבל אותו כמו שהוא, אומרגישה כי רק אם ישנה תוכלי באמת לאהוב אותו. אז חבל על הזמן תכירי בעובדה כע אין בינכם אהבה כרגע, ותפרשי מהזוגיות עוד לפני שתתחילו במילחמות. אני מצטער באם אני מדכא אותך בתשובתי, אך זו המציאות אל תתכחשי לה אחרת רק תגרמי לעצמך סבל נוסף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)