מכור להימורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכור להימורים
    אלינור
    10/08/2008

החבר שלי מכור להימורים והפסיד המון כספים - הוא הגיע למסקנה שהוא רוצה ללכת לטיפול, השאלה - לאן ניגשים, למי פונים, אנחנו מפגשים הדרכה - איך לעשות את זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכור להימורים

הוספת תגובה

• גמילה מהימור פתולוגי

ד'ר רוזנברג
    10/08/2008

עקרונית ,יש לפנות לפסיכיאטר על מנת להפסיק התמכרות להימורים.שיטות הטיפול כוללות טיפול קבוצתי (מהמרים אנונימיים),פסיכותרפיה (בשלב מתקדם של הטיפול),טיפול קוגניטיבי-התנהגותי (כולל טכניקות הרפיה ודמיון מודרך) וכן טיפול משפחתי.במקרים קשים יש מקום לטיפול תרופתי. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכור להימורים

טל
    10/08/2008

שלום אלינור, שמי טל ואני מכור להימורים כבר המון שנים. הפסדיי הכספיים היו בלתי נסבלים וגרמו לי ולמשפחתי לסבל רב. במהלך 12 שנות הימור, ניסיתי טיפולים פסיכולוגיים אלו ואחרים על מנת לצאת מבעיית ההימורים ללא הצלחה. לפני 10 חודשים היכרתי את ד"ר דנון והגב' אירנה נתנאל שמהווים חלק ממרפאת מיינד קלינק. בראשית הדרך הוסבר לי מה שאני מבין היום לבד. שלא ניתן בשום מצב לצאת מהתמכרות להימורים ללא רצון של המהמר עצמו. הבעיתיות הראשונה של מהמר היא להכיר בעובדה שהוא מהמר ולהסכים לקבל טיפול. הבעיה השניה של מהמר היא חובותיו הכספיים והפתרונות לכך והבעיה השלישית היא החשיפה. ככל שהחבר שלך מודע לבעיה ומבקש טיפול, הוא מוכרח כדי להציל את עצמו ואת החיים המשותפים שלכם, להיפגש עם ד"ר דנון ועם אירנה נתנאל. היתרון של השניים האלה, הוא בראש ובראשונה בעובדה שהם רוצים בהצלחתך. מעבר לכל נושא כספי זה או אחר שעומד בטיפול, השניים האלה רוצים שתצליח ומספקים לך כל דרך אפשרית להצלחה. הם אינם מוותרים בשום מצב ודרך על שום קושי, אבל עושים זאת בדרכם שלהם, דרך שבעקבותיה אתה מביא את עצמך לרצות להיגמל גם בשבילם!! היום 10 חודשים אחרי שהתחלתי בטיפול, אני מכור להימורים (כי זו מחלה שלא עוברת) אבל אני לא מהמר ואני אשמח לעזור ולסייע בשאלות, ובכל דבר שיש בו כדי להקל עלייך ועל חברך את הדרך, אך שוב אזכיר לך אם החבר שלך כבר יודע שהוא רוצה להיגמל ומוכן לכל הקשיים, אל תרפי ממנו, לכו על זה ובגדול! בהצלחה טל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל טל

רון
    10/04/2010

אהבתי לקרוא מה שרשמת
    איך יוצרים איתך קשר
    אני חושב שתמיכה ממהמר נקי היא מאד חשובה
    ואני זקוק לזה

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו